WebShop 8: Send kurv link

Hjælp kunden godt på vej

Du har snart fødselsdag, og du finder de fedeste sko på en shop – dem kunne du godt tænke dig! Det må du hellere fortælle familien. Du lægger de nye futter i kurven, men i stedet for at gennemføre købet, klikker du på det lille kurv-ikon, eller tekstlinket, inde i kurven – og vupti, nu kan du sende kurv og indhold til f.eks. familie eller venner via mail. Det eneste de skal gøre, hvis de ligesom dig mener, at du skal have de fine sko er, at gennemføre betalingen på shoppen. Varen er allerede lagt i kurven, og i den rigtige størrelse og farve – det kan vist ikke blive nemmere!

Du kan også nemt hjælpe kunder, der ringer og spørger efter et bestemt vare. Du lægger varen i kurven, og sender kunden kurv-linket. Så er der blot tilbage for kunden at gennemføre betalingen. Det er en rigtig god service, og det gør det let for kunden at gennemføre en ordre. Glæd dig til at tage det i brug.

Overvejer du flere webshops?  Start din egen webshop her

Latest posts by DanDomain (see all)

2 meninger om “WebShop 8: Send kurv link

 • 18. februar 2013 kl. 12:16
  Permalink

  Super godt tiltag. Nu mangler vi bare også lige en “ønskeliste” som kunderne kan lægge varer i og vende tilbage til senere. Det er et MEGET stort ønske både fra vores kunder og os selv.
  Der er flere af vores leverandører der har denne funktion og vi benytter den rigtig meget.

  Så please hav det i tankerne!!!!

  Besvar
 • 18. februar 2013 kl. 13:15
  Permalink

  fuck jeg glæder mig til denne nye future, det kunne jeg godt bruge flere gange om dagen.

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.