Seriøs webshop med farver og glimmer

Egen webshop og fuldtidsstudie samtidig. Der er fart på hos den 23-årige iværksætter Hafsa Farooq. Hafsa ejer webshoppen x2nails.dk, hvor man kan købe alt i neglelak og neglepleje, fra glossy og selvlysende lakker til rhinsten og nitter. Hele forretningen er baseret på onlinesalg, og det går godt.

Fokus på salg – ikke teknik

Fra starten var Hafsa villig til at bruge meget tid på sin forretning, men ikke på det tekniske. Derfor var det også vigtigt for hende at finde en webshopløsning, der bare fungerede, og hvor hun ikke behøvede at bekymre sig om teknik.

Hafsa fortæller: ”Jeg er ikke særlig god til it, men jeg ville gerne have min egen webshop. Så jeg søgte på nettet for at se, hvad der var af muligheder og fandt frem til DanDomains WebShop.”

Hafsa prøvede WebShoppen gratis i en måned og var derefter ikke i tvivl om, at det skulle være den. ”Prisen er fin, og shoppen er nem at bruge. Og samtidig med at jeg bestilte shoppen, fik jeg også et godt tilbud på webdesign fra en af DanDomains samarbejdspartnere.” Så med shop og design på plads fik Hafsa x2nails.dk op at køre i løbet af ganske kort tid. Hun fik hurtigt succes med shoppen, og hun får ros af kunderne for en fin, brugervenlig og nem webshop.

Daglige opdateringer af webshoppen går let

Hafsa står selv for den daglige opdatering på x2nails.dk. Det er vigtigt, at det er ligetil og uproblematisk, for der er hele tiden nye produkter, der skal tilføjes. Og af og til er der et slagtilbud til kunderne, hvor priserne sættes ned på udvalgte produkter.

”Jeg udskifter og tilføjer billeder, skriver tekster og opretter nye produkter. Det er rigtig nemt, og det bliver nemmere for hver opdatering, der kommer fra DanDomain. Og hvis der er noget, jeg skal have hjælp til, bruger jeg de gode vejledninger og supporten. Specielt supporten bruger jeg en del. Jeg skriver til dem, og de er rigtig hurtige til at svare,” siger Hafsa.

Et af de områder af shoppen, som Hafsa heldigvis anvender en del, er ordrebehandlingen. For der er gang i butikken. Der kommer hele tiden nye kunder til, og julehandlen var helt suveræn.

Store visioner for shoppen

Fremgangen betyder også, at Hafsa som en rigtig iværksætter har store fremtidsplaner for shoppen, og de planer strækker sig ud over landets grænser. ”Danmark er ikke så stort, og der er rigtig mange neglelakudbydere. Jeg vil gerne til Tyskland og Sverige og Norge til en start,” slutter hun.

Vil du også have din egen webshop?

Hvis du også har planer om at starte din egen netbutik, så kan en DanDomain WebShop sætte skub i forretningen. Hvis du ved, hvad du vil sælge, og til hvem, så sørger vi for at tage os af det tekniske.

Men du skal ikke bare tage vores ord for det. Prøv selv DanDomain WebShop gratis i 30 dage.

Eller ring til os, og få en snak om din forretningside på tlf.: 8777 9045

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.