Blog

Skift fra WooCommerce til Dandomain webshop

Skrevet af: Rikke Toft
21. marts 2024

Opgrader fra WooCommerce til Dandomain Webshop og få:

  • Gratis dansk support hver dag - året rundt.
  • Fast pris hver måned.
  • Altid opdateret og sikkert webshopsystem

Få en snak med en af vores webshop-eksperter, som kan hjælpe dig med at flytte din WooCommerce løsning.

Ring til os på tlf.: 8777 9045 eller skriv til os her.

Hvorfor skifte fra WooCommerce til Dandomain?

Gratis dansk support fra 08-22:

Med en webshop hos Dandomain kan du frit benytte vores supportteam både via mail og telefon. Du får altid en dansktalende supporter i røret, når du ringer til os. Du kan se vores åbningstider lige her.

24/7 overvågning og daglig backup:

Al din data, f.eks. ordrer, produkter og kunder bliver gemt i en backup hver eneste dag. Derudover har vores webshopplatform en oppetid på 99,95%. Du skal derfor ikke bekymre dig om nedetid. Vi overvåger din webshop døgnet rundt og opdaterer den automatisk for dig.

Læs mere her →

40+ forskellige partnere:

Dandomain har mere end 100 forskellige partnere, som du får adgang til. Her kan du få hjælp, gode tips og vejledning med det hele. Lige fra design til SEO og alt imellem. Alt sammen for at hjælpe dig til succes.

Læs mere om vores partnere her →

Stort hjælpeunivers:

Dandomain ligger inde med et stort hjælpeunivers, hvor du både kan finde manualer og guides. Her kan du få hjælp og vejledning til bl.a. opsætning og drift af din webshop.

Se hjælpeuniverset her →

 

10.000 samtidige besøgende efter Løvens Hule

Uanset om du har en nystartet webshop, eller om du omsætter for flere 100 millioner, så er Dandomain Webshop en god løsning for dig, og vi kan klare lidt af hvert:

Du kan prøve vores gratis prøveversion i 30 dage her →

 

andlight-luksusbaby-dandomain

 

Opgrader fra WooCommerce til Dandomain Webshop

Vi kan sætte dig i forbindelse med en af vores dygtige partnere, som kan hjælpe dig med at flytte din webshop til os. Kontakt os på salg@dandomain.dk eller telefon 8777 9045, så finder vi den rette flyttepartner til dig. 

 

Vi hjælper dig gerne

Vi vil gerne hjælpe dig godt i gang med en Dandomain Webshop og hjælpe dig til endnu mere succes. Tryk på linket nedenunder og kom i gang med at flytte din WooCommerce webshop allerede nu. Book et telefonmøde her >>

 

Sådan fungerer flytningen fra WooCommerce til Dandomain Webshop

1. Opret webshop:

Vi opretter webshoppen til dig, og du begynder at sætte den op med dine basis-informationer.

2. Vælg design:

Du vælger et design fra vores DesignStore som installeres på webshoppen. Dette kan tilpasses dine ønsker og behov.

3. Data flyttes:

En af vores partnere flytter data fra din WooCommerce webshop til den nye Dandomain Webshop

4. Betaling og fragt:

Betalingssystem, fragt/logistik løsninger, økonomisystemer mv. sættes op og integreres med shoppen.

5. Andre integrationer:

Vi tager en dialog om andre integrationer, du måtte have, og hvordan de kan snakke sammen med din nye Dandomain Webshop.

6. Test og GO LIVE:

Du tester, at alt fungerer, som du ønsker, og så flytter vi dit domænenavn over på din nye Dandomain Webshop - og så er du i gang!

 

dandomain-integrationer-og-apps

 

Integrationer

Med en webshop hos Dandomain har du over 100 apps og integrationer tilgængelig, som du frit kan vælge imellem til at forbedre og udvikle din webshop. Nedenunder har vi et udpluk af de mest populære integrationer:

OnPay betalingssystem:

En oplagt betalingsløsning til din webshop. OnPay er nemt og billigt og kan implementeres i ethvert webshopsystem eller andre onlinesystemer.

Læs mere om OnPay her →

MobilePay (+ MobilePay Checkout):

Giv dine konverteringer et boost med MobilePay Checkout. Her kan dine kunder betale med bare ét swipe i MobilePay-appen. Nemt for dine kunder og godt for din webshop.

Læs mere om MobilePay (+ MobilePay Checkout) her →

Google Analytics:

Googles markedsførings- og analyseværktøjer er blevet uundværlige redskaber til at drive e-handel. Her kan du bl.a. få ideer til, hvordan du kan forbedre din webshop.

Læs mere om Google Analytics her

Shipmondo, Coolrunner og Webshipper:

Få en aftale med én af de tre ovenstående og lad dem stå for fragten. Alle tre tilbyder dig forskellige fragtløsninger, der giver dig tid til at fokusere på din webshop.

Se vores fragtløsninger her

GLS og Postnord:

Med en fragtaftale hos enten GLS eller Postnord kan du nemt og hurtigt sende dine pakker ud til kunderne. Her kan du med få klik håndtere dine forsendelser i din webshop og spare en masse tid.

Facebook og Instagram:

Facebook og Instagram er blandt de største SoMe-platforme. Har kan du udvide kendskabet til din webshop ved at henvise direkte fra dine SoMe-profiler og til din webshop.

 

Hvor lang tid tager det at flytte fra WooCommerce til Dandomain?

Det er individuelt, hvor lang tid det tager at flytte fra WooCommerce til Dandomain og afhænger af din webshops størrelse, antal produkter, billeder mm. 

Du kan ringe ind til vores webshop-eksperter allerede nu og drøfte mulighederne og detaljerne for at skifte din webshop fra WooCommerce til Dandomain Webshop, og vi kan sætte dig i forbindelse med en af vores dygtige partnere, der kan hjælpe dig med flytningen.

Har du brug for hjælp? Så kan du kontakte vores support her →

 

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om, hvordan flytningen fungerer, eller om Dandomain Webshop er den rette løsning for jer? Så ring endelig til os. Vi hjælper dig hele vejen igennem processen - fra start til slut.

Ring til os på: +45 8777 9045