Skræddersy dine kunders brugeroplevelse

addwish er en virksomhed, der tilbyder en service, der via en app kan integreres med din DanDomain Webshop.

addwish business personliggør hele brugeroplevelsen for dine kunder, når de er i din webshop, og du kan gøre shopping-oplevelsen enkel og let at gå til.

Det gælder hele brugerrejsen fra lead generering (potentielle kundeemner) med personaliseret og skræddersyede display bannere til selve brugeroplevelse i shoppen. Det gøres ved hjælp af produktforslag, der tilpasser sig den enkelte, intelligent søgning, og win-back-programmer, der skal lokke den potentielle kunde tilbage i shoppen; såsom forladt indkøbskurv eller målrettet indhold i nyhedsbreve.

Fordelen ved den personaliserede brugerrejse bunder i den stadig tættere kamp for at fange brugernes opmærksomhed, fastholde deres engagement for den enkelte shop, tilbyde de rigtige produkter til de rigtige besøgende, samt at få så mange brugere tilbage til din butik på det helt rigtige tidspunkt.

Se hvordan addwish virker i videoen herunder.

Personlig og skræddersyet shopping-oplevelse

Alt for længe har det ikke været muligt at styre display markedsføring med dynamisk indhold. Vi kender alle oplevelsen, hvor vi modtager reklamer for noget, vi lige har købt.

Hvorfor ikke vise opsalgsprodukter for det seneste køb eller produkter overfor kunder, der har forladt deres kurv på deres webshop?

Med addwish kan du skræddersy dine display bannere, så udseende og indhold passer både til det udtryk, du ønsker som butik, og hvor produktindholdet er tilpasset den enkelte bruger.

Når kunderne kommer ind i din webshop, er det vigtigt at brugeroplevelsen ligeledes tilpasser sig den enkelte, således at allerede købte produkter ikke promoveres igen, og at der udvælges produkter, der matcher den interesse, som brugeren i første omgang viste butikken.

Det gøres med personaliserede produktanbefalinger på forside, produktside, kategori- og kurvside, hvorpå kunden kunne have et ønske om at få vist det skræddersyede indhold.

Når brugeren forlader butikken igen, vil addwish sikre, at interessen fra kunden igen kan fanges ved at benytte samme algoritmer og samme fleksibilitet i de nyhedsbreve, der sendes ud.

Igen vil designet være helt op til, hvordan du ønsker at dit udtryk over for dine kunder skal være. Skal der være fokus på udsalg, særlige produkter fra særlige kategorier osv.

Få din egen hosted webshop

Leveres og installeres – du skal ikke røre en finger

Den helt store fordel ved at anvende addwish og den tilhørende integrations-app fra Cyclop & Co er, at du selv ikke skal programmere noget for at komme godt igang. Alt laves af addwish, så snart app’en er installeret.

Der er ikke noget opsætningsgebyr for produktforslag, søgefunktion, eller brugen i nyhedsbrevene. Design og opsætning aftales med dig, og efter ganske kort tid er det aftalte klar til gennemsyn af dig.

Hvis du ønsker at benytte display banner løsningen, vil der være et opsætningsgebyr til at dække de omkostninger, addwish lægger i arbejdet med at konstruere diverse banner formater og funktioner i de skræddersyede bannere.

Integrationens-app’en koster kr. 199,- pr. md.

Du får din integrations-app til addwish lige her.

addwish servicen koster fra kr. 800,- pr. md. ved årlig betaling forud.

Kontakt for køb af addwish: sales@addwish.com eller på tlf. 89 88 92 00.

Har du spørgsmål til produktet, kontakt os på: 82 88 04 90 eller shopsalg@dandomain.dk.

 

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.