Tillykke til 2 x Cathrine, I har vundet en fælles iPhone

Der findes to ved navn Cathrine P. hos Institut for Syn og Hørelse i Aalborg. Fandt vi ud af. Vi ringede op, spurgte efter Cathrine P., og fik fat i en overrasket medarbejder, der begejstret modtog den glade besked, at hun havde vundet den nye iPhone 6. Vi snakkede lidt om kundetilfredshedsundersøgelsen, og efter et par minutter siger hun: ”Det er ikke mig, jeg har ikke deltaget. Kunne være dejligt med ny mobil, men vi er to med samme navn i virksomheden. Jeg er sikker på, at min kollega af samme navn også bliver rigtig glad for beskeden.”

Cathrine P. stillede videre til Cathrine P., der også modtog beskeden med begejstring: ”Nej, hvor skønt! Du godeste, hvor dejligt! Må jeg spørge hvilken telefon jeg har vundet?” Præmien er en iPhone 6 i guld med 64 GB hukommelse. Det kunne ikke passe bedre, da hun netop havde bedt sit teleselskab om at bestille én. Perfekt held og timing.

Det er vigtigt, at give sin mening til kende

Mange, mange kunder har også denne gang deltaget i undersøgelsen, og vi sætter stor pris på det. Motivationen for Cathrines deltagelse var hendes anderledes perspektiv: ”Jeg synes det er vigtigt, at deltage i kundeundersøgelser som jeres, da jeg sidder med en anden tilgang, især i forhold til min egen enkeltmandsvirksomhed, Heartsong.dk, hvor jeg fx ikke har en tekniker til rådighed. Derfor har jeg nogle andre spørgsmål og løsningsforslag end de større virksomheder. Og så synes jeg generelt det er vigtigt, at give sin mening til kende.”

Cathrines kundeforløb hos DanDomain startede med etablering af egen virksomhed og hjemmeside, så da hun skulle stå for ny hjemmeside for arbejdspladsen, Institut for Syn og Hørelse, skulle DanDomain være leverandør igen. Seneste kontakt til DanDomain var til shopgruppen: ”Ja, jeg mailede med én i jeres shopgruppe. Jeg overvejer at starte en webshop til min private virksomhed, hvor jeg gerne vil sælge CD’er. Og jeg havde nogle spørgsmål, bl.a. hvor meget man skal omsætte før det kan betale sig. Jeg er ikke sikker på, om jeg skal springe ud i det, men jeg har netop set jeres start-up kurser. Jeg troede I hørte til i København, så jeg har ikke tilmeldt mig. Men Randers er klar tættere på, så jeg vil se nærmere på kurset.”

Tak for deltagelsen, Cathrine, du modtager snarest din nye smartphone. Og tak til alle deltagere.

Bliv en del af DanDomains fremtid
Når du giver din mening til kende i fremtidige tilfredshedsundersøgelser, bliver du en aktiv del af DanDomains fremtid, og deltager samtidig i lodtrækningen om en iPhone 6.

Køb billig webshop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.