Tip til konverteringsoptimering: Hjælp kunderne i din shop

Der er rigtig mange ting, du kan gøre i din shop for at give dine potentielle kunder en bedre oplevelse. Der tales hele tiden om konverteringsoptimering, og her er endnu et tiltag, du kan gøre for at sælge mere.

Kunderne er ganske få sekunder om at beslutte sig for, om de vil handle hos dig. Her kan du hjælpe dem godt på vej ved at gøre navigationen kort og kontant, så de ikke skal spilde tid på at lede efter noget, som de kan finde lynhurtigt. Hvis ikke de finder det, de leder efter relativt hurtigt, så smutter de igen. Ved hjælp af en app til din DanDomain Webshop, som hedder “Udvidet søgemaskine”, kan du gøre søgeprocessen for dine kunder meget hurtigere og samtidig øge dine konverteringsrater. Når først de finder det, de leder efter, at de mere tilbøjelige til at købe.

Du får en avanceret søgefunktion installeret i din shop, og når kunden begynder at søge efter ting i shoppen, vil den selv komme med forslag allerede efter få indtastede bogstaver. Den bygger sine forslag på de mest relevante produkter, så hvis han eller hun søger efter iPhone, vil den først komme med forslag på de mest aktuelle, som lige nu er iPhone 6S. Den vil generere billeder af de foreslåede ting, så kunden kan se, hvordan produkterne ser ud. På den måde slipper man for at klikke sig rundt på en masse sider og links, så man hurtigere kan finde det, man leder efter.

Den kan også rette stavefejl og komme med forslag til, om det var et andet ord og produkt, kunden ledte efter.

Vi har en introduktion til, hvordan det virker i videoen herover, hvor du blandt andet også kan høre nogle meninger om Udvidet søgemaskine fra nogle shops, som har haft stor gavn af det. Udvidet søgemaskine kan være et godt tiltag, som kan være med til at give dine konverteringsrater et skub.

Du kan få Udvidet søgemaskine til kr. 99,- pr. mdr.

Det koster et engangsbeløb på kr. 5.250,-, som dækker over en implementering i din shop, hvor du får skræddersyet det lige til dine behov med opbygning af blandt andet en SQL database. Du får søgevinduet designet således, at det passer til shoppens design og virker som en integreret del af din webshop.

Det er virksomheden Dandodesign, som er DanDomain partner, der står bag app’en. Dandodesign vil sætte Udvidet søgemaskine op, så den passer til din shop og er målrettet dine kunder.

Drømmer du om din helt egen webshop? Køb bedste webshop her

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.