.TIPS er blockbusteren blandt de nye domænetyper

Udrulningen af flere hundrede nye domænetyper er godt i gang, og nogle passer bedre til en dansk kontekst end andre. Bedst af alle indtil videre ser ud til at være .TIPS.
I løbet af blot en uge har vi registreret flere .TIPS domæner end nogen anden af de nye domænetyper, selv om nogle har været til salg i over en måned.

Skal du starte ny virksomhed, så find ledige domæner her.

Men måske er det ikke så mærkelig endda. Viden sælger, ikke mindst på internettet, hvor hjælpesider, guides og vejledninger genererer massiv trafik. Uanset om du har opskriften på det perfekte golfsving eller effektiv vedligehold af landbrugsmaskiner, kan du dele den med verden på et .TIPS domæne.

Sæt .TIPS efter navneord som cykel, bil og hus, og du har et stærkt navn til en blog. Eller sæt .TIPS efter din virksomheds navn, eller produktnavne, og du har alletiders online platform for at hjælpe dine kunder.

Faktisk er anvendelsesmulighederne nærmest uendelige, og vi har i dag konkurreret i marketingafdelingen om, hvem der kunne komme op med flest idéer til .TIPS domæner på 30 sekunder. Rekorden var 18. Hvor mange kan du?

Ligger du, eller din virksomhed, inde med viden, som andre kan drage nytte af, er der stadig masser af muligheder for at finde ledige .TIPS domæner.

Tjek om din idé til et .TIPS domæne er ledigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.