Velkommen til WebShop8!

Vi er stolte af at kunne præsentere vores nyeste WebShop – WebShop8!
Vores fantastiske udviklingsafdeling, vores kreative webdesigner, Joachim, og vores dygtige User Experience Manager, Martin, har knoklet, og vi er nu klar til at vise det flotte resultat til jer, vores kunder. Det betyder meget for os, at vores kunder viser så meget engagement i shoppen, og vi sætter pris på alle de gode idéer og input, vi lytter til hver og én. WebShop8 byder på flere af de meget efterspurgte funktioner, bl.a. gavekort, produktanmeldelser og one page check-out.

I de næste par uger vil vi her på vores nye DanDomain blog lave indlæg, hvori vi fortæller om de nye features vi har udviklet til WebShop8. Følg meget gerne med løbende, og bliv klædt bedre på til at benytte de nye features på bedste vis.

Start din egen webshop her – du får 30 dages gratis demo.

Men hvornår opdaterer I så min shop?

Vi opdaterer alle webshops løbende, så vi er sikre på, at alt går som det skal. Vi forventer at afslutte opdatereringerne af alle webshops til WebShop8 lige før påske. I god tid inden vi opdaterer din shop, får du selvfølgelig besked, så du kan nå at forberede dig på opdateringen. I din shop administration vil du snart kunne se datoen for opgraderingen af netop din shop.

Informér gerne din designpartner

Hvis du allerede har en DanDomain designpartner, eller påtænker at skulle benytte en, så kontakt gerne ham eller hende allerede nu, og hør om tilretninger af de nye features, så de passer til netop din webshop. Din designpartner vil meget gerne være behjælpelig med de nye funktioner i WebShop8, så du hurtigst muligt kan få fuldt udbytte af dem i din nye WebShop8.

Nyt og frisk design til administratorer

Vi har desuden arbejdet hårdt på at give shoppen et nyt ”feel” af enkelthed, moderne webdesign og effektivitet – uden at forstyrre i arbejdsgangene for vores shopejere. Vi håber, at både eksisterende og nye kunder vil sætte pris på det vi har knoklet for at opnå.

I den nyeste DanDomain WebShop har vi givet administratordelen et nyt og frisk design. Vi har opdateret shoppen, så den er nemmere at overskue og finde rundt i, der er kommet nye funktioner til, ligesom du vil se nye ikoner, lister, knapper mv.

Herudover har vi som noget nyt, valgt at oprette genveje øverst i hovedmenuen, så det bl.a. bliver hurtigere at søge efter produkter og uploade filer. For shopejere giver det lidt kortere arbejdsprocesser i hverdagen – og de kan i stedet bruge deres kostbare tid på, at drive forretning.

Prøv den bedste webshop løsning her 

Latest posts by DanDomain (see all)

8 meninger om “Velkommen til WebShop8!

 • 13. februar 2013 kl. 17:20
  Permalink

  Der er en god grund til at anbefale Dandomain til alle der har en netbutik-iværksætter i maven. Jeg glæder mig til at tage alle de nye tiltag i brug.

  Besvar
  • 21. februar 2013 kl. 10:09
   Permalink

   Hej
   Nej, det har desværre ikke været muligt, da det vil have for stor påvirkning på eksisterende kunders design. Det er dog allerede i dag muligt, at sætte shoppen op til at benytte en ny doctype, hvilket dog vil kræve en tilpasning af dit eksisterende design. Hvis det har interesse, er du meget velkommen til at kontakte en af vores designpartnere.

   Besvar
 • 21. februar 2013 kl. 21:03
  Permalink

  Hej Maria

  Der er mange lækre nye funktioner, især one-page-check-out har været længe savnet.

  Men er alle nye tiltag i Webshop 8.0 nævnt ovenfor, eller får vi flere glædelige overraskelser? Kommer der f.eks. noget så vigtigt som et intelligent søgefelt? Nuværende er desværre håbløst forældet. Hvad med nogle lidt mindre vigtige funktioner som man efterhånden ser på mange andre webshops, som f.eks. “Vi sender igen om xx.xx timer/minutter”, “forside kampagne popup”, forside slideshow, animeret indkøbskurv, “køb for kr. xxx mere og få sendt fragtfrit”?

  Besvar
  • 22. februar 2013 kl. 14:41
   Permalink

   Hej Martin

   Det er dejligt, at du synes godt om funktionerne, og ja, på mandag har vi en enkelt glædelig overraskelse mere.
   Vi sætter pris på dine gode forslag, og nogle af dem kan du allerede nu få glæde af. Hhv. forsidekampagne pop-up og forside slideshow. På vores Ideascale er vores kunder løbende kommet med forslag og gode ideer, og har været med til at stemme hinandens forslag op. Derudfra har vi præcist kunnet se, hvilke funktioner der var mest efterspurgt, og disse har vi udviklet og implementeret.
   Vi opdaterer løbende shoppens funktioner, og vi vil også meget gerne have dine gode forslag med på vores Ideascale: dandomain.ideascale.com/ Her kan andre være med til at stemme dine forslag op, og omvendt.

   Mvh Maria

   Besvar
 • 31. marts 2013 kl. 03:18
  Permalink

  Hej DD
  Det er skønt endelig at se noget nyt fra jer og der er mange fine ting,dog kunne jeg godt have tænkt mig at I havde ændret knappen hvor man søger et artikelnr til alle, som default, i stedet for artikelnr idet man jo sagtens kan få sin vare ved søg på alle men, desværre ikke som nu, kan få sin vare når man søger på et navn. Derudover ville det være skønt hvis print ikonerne også stod i toppen af ordre billedet, da nye ordre kommer ind i toppen og man således slipper for at scrolle ned hver gang der skal printes og laves pacsoft! Det er ikke så brugervenligt. Ellers er vi spændt på at se alle de nye ting forklaret på hjælpesiderne så vi kan få glæde af dem.

  Besvar
  • 2. april 2013 kl. 08:58
   Permalink

   Hej Linda. Det er rart at høre, at du synes godt om de nye funktioner. Og tak for dine ideer, jeg har givet dem videre til vores Product Manager.

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.