“Vi er ikke bare et nummer i bunken”

Med konceptet CloudButler, som betyder IT-hosting med fokus på den enkelte kunde, har vi foretaget en massiv investering med fokus på øgede kompetencer. Dette gør, at vi kan hjælpe virksomheder med forretningskritiske dele af deres drift og skræddersy præcis den løsning, der passer til den enkelte virksomhed. En løbende dialog mellem os og vores kunder har synliggjort en trend i markedet, hvor kunderne efterspørger ydelser med fokus på deres unikke behov.

“CloudButler-oplevelsen”

Spiludbyderen, Trophy Games Aps, har været trofast kunde hos DanDomain i mere end otte år. Virksomheden har til huse på Papirøen i København, hvor de udbyder online computerspil. Det er derfor vigtigt for dem, at deres servere, som er hosted hos DanDomain, kører upåklageligt og stabilt. Trophy Games er et glimrende eksempel på, hvordan vi giver vores kunder “CloudButler-oplevelsen”. Altså at vi tager os godt af dem hele vejen rundt, at de kan vokse og få tilpasset løsninger til deres behov, og at de får en personlig og nærværende service.

“I starten var det lidt svært at afgive kontrollen. Vi hostede selv, men vi måtte indse, at vi ikke havde ekspertisen og bemandingen til det setup, som det krævede, da forretningen voksede. Det kører bare hos DanDomain, ellers havde vi ikke været kunde hos dem i otte år, ” siger indehaver, Søren Gleie.

Hos os taler du med mennesker, ikke maskiner

Personlighed og nærvær er en essentiel del af CloudButlers DNA. Vi gør en dyd ud af at give dig en ekstraordinær service. Du skal føle dig tryg og føle, at du sikkert kan overlade den tekniske del af driften til os.

“Et kriterium for valg af udbyder var, at den pågældende skulle være dansk. Så kunne vi gå op at banke på en dør, hvis der nu var noget, vi var utilfredse med. Hos DanDomain bliver vi prioriteret, vi er ikke bare et nummer i bunken. Vi har en account manager og en tekniker, som er nogle folk, vi kan ringe til, hvis der opstår problemer. Der er endda også en driftvagt. Det betyder meget, at det er de samme personer, der sidder med vores, da det er et setup, der efterhånden er fordelt på 15-16 servere,” siger en tilfreds Søren Gleie.

Læs mere om CloudButler eller kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder på telefon: 87 77 45 90.

Få mcs hosting her

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.