Vi gør det enkelt at vælge!

Hvad enten du skal vælge e-mail eller hjemmeside, så kan det være svært at finde rundt i tilbudsjunglen. Der er masser af udbydere, og de står alle i kø for at tilbyde deres produkter. Det gør det dog langt fra mere enkelt at vælge, når menukortet er stort og bliver større hele tiden. Vi skruer ned for kompleksiteten og op for enkelheden.

Her hos DanDomain har vi designet nogle løsninger til alle vores produkter og ydelser. Fælles for dem alle er, at de er designet med udgangspunkt i dine behov.

mail-website_mail

Vælg en e-mailløsning, der opfylder dine behov

Hos DanDomain har du altid mulighed for at spørge til råds om, hvilken type e-mail der kan opfylde dine behov. Vi klæder dig hjertens gerne på, og vi går meget op i, at du får det rigtige produkt. Med over 15 års erfaring har vi set de fleste scenarier og har en derfor en ballast, der beror på nøje velovervejede beslutninger med afsæt i vores kunders behov. Er du enkeltpersonen, der blot har behov for at sende og modtage e-mails fra familie og venner, så har vi den enkle pop3-mail med rigeligt plads din e-mails.

Er du kørende sælger i en virksomhed og har behov for at være mobil og kontaktbar på farten, så er Exchange Hosted et produkt, der giver dig de muligheder. Her får du desuden alle dine kontakter, kalender og mapper synkroniseret på tværs af dine enheder.

Vi har også tilbuddet til små- og mellemstore virksomheder, som har behov for den store kontorløsning. Office 365 virksomhed er det ultimative kontor i skyen, hvor du har ubegrænset adgang til e-mail, kalender og kontakter. Du får alle de kendte Office-programmer med og har derfor en unik mulighed for at arbejde uanset, hvor du befinder dig.

Hos os er der altid plads til, at du kan vokse. Vi følger med dig hele vejen, og sammen kan vi løbende tilpasse samt justere løsninger efter dine behov lige her og nu.

Bliv ringet op få en uforpligtende snak om dine behov

 

mail-website_website

Få en hjemmeside, der matcher dine kompetencer og formål

Når det kommer til at vælge hjemmeside, bør du tænke i, hvad du skal bruge den til, og hvad du har af kompetencer til at administrere den. Vi dækker et hvert behov, uanset om du ikke har teknisk kunnen, eller om du er nørden, der gerne selv vil rode ved de bagvedliggende elementer. Vi har det hele. Til nybegynderen/startbrugere har vi Edy, som er nemt at håndtere og let at gå til. Rammerne er ikke så store, så du har alle muligheder samlet på et lille sted. Det er et rigtigt godt setup for iværksættere og mindre virksomheder.

Med DanDomain extra får du det ypperste af færdige hjemmesideløsninger. Her får du en helhedsløsning, som sikrer dig hele vejen rundt rent hjemmesidemæssigt. Der kan rykkes rundt på det, som man vil, og der er flere muligheder, da det er lavet i et open source system. Du får noget helt unikt, som bliver rigtigt lækkert og godt designet hele vejen igennem.

Vi har også en række open source hjemmesideløsninger, såsom det mest brugte i verden, WordPress. Du skal vælge et open source system, fordi det er forholdsvist billigt og simpelt. Det gode ved det er, at man reelt set kan få det mindste, men man kan også få det bedste. Du har mulighed for at lave noget af det flotteste, man kan lave lave rent hjemmesidemæssigt. Open source er for alle typer. Alt fra iværksætteren til den store virksomhed. Netop fordi der er så stor udvikling på det. Har du lavet noget i et open source system, kan du altid få hjælp, da de fleste kan WordPress. Samtidig er open source systemer for den mere teknisk anlagte bruger. Du skal helst vide en lille smule om, hvad du laver.

Vi håber, at ovenstående er vejledende nok til, at du kan befærde dig i junglen. Menukortet er gjort meget mindre, så det er nemmere for dig at vælge det rigtige. Har du imod forventning ikke fået besvaret dine spørgsmål om, hvilken type e-mail eller hjemmeside du skal vælge, kontakt da vores support på telefon: 87 77 90 45 eller bliv ringet op få en uforpligtende snak om dine behov.

Få exchange hosted her

 

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.