Vi har investeret i fremtidens IT-eksperter

Vi har netop sendt fem styks Meet Edison undervisningsrobotter afsted til en lokal forening, som er meget passioneret omkring kodning og teknik. De fem robotter blevet taget imod med kyshånd, og vi er glade for at kunne vække begejstring hos børn, der elsker at lege med teknik, således at vi kan bidrage med en investering i fremtiden IT-eksperter.

Coding Pirates hedder den lokale forening, hvis formål er at fremme børn og unges kreative IT-kompetencer. Dette sker ved arrangementer, workshops og undervisning, hvor de rigtig får lov at dykke ned i materien og skrive i kode, som faktisk giver et output. Der er en masse engagerede udviklere, lærere, forskere og andre kyndige tilknyttede, som er med til at yde deres bidrag, så vi kan få styrket de unges kompetencer.

Allerede i efterårsferien fik de unge, begavede mennesker glæde af de små robotter, som er ganske lærerig at lege med.

“Meet Edison giver os muligheden for at vise børnene, at de kan benytte teknologi i mange sammenhænge, og her sammen med LEGO, som de kender som et kreativt bygge legetøj. De kan let skabe intelligente robotter som fx en gravko, en hockey robot eller en printer. Det rigtig gode ved Meet Edison er, at børnene hurtigt kan skabe en robot,de kan programmere via stregkoder, eller via et program, hvor de trækker elementer sammen til et program (visuel programmering). Noget, som vi vægter meget højt, er, at de får ”noget i hænderne”, så de ikke ”bare” skal side ved en computer, men at de har et hurtigt produkt, de kan interagere med – det hjælper med til, at de finder ud af, at IT/teknologi kan integreres i mange forskellige sammenhænge”, siger afdelingskaptajn, Jacob Saugmann og fortsætter.

“Børnene er rigtig begejstrede for Meet Edison, både fordi de er lette at gå til, men også fordi de hurtigt har et færdigt produkt, og så er det bare fedt, at det bygger videre på en verden (LEGO), som de kender. Der er ingen tvivl om, at de 5 Meet Edisons, som DanDomain har doneret til os, giver os endnu flere muligheder for at ”lege” teknologi med nysgerrige børn, der hurtigt vil kunne se en verden af muligheder åbne sig.”, siger afdelingskaptajn, Jacob Saugmann.

Du kan læse meget mere om Coding Pirates, som vi glæder os til at følge fremover.

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.