Vi løfter sløret for….

Et helt nyt produkt er på trapperne – og vi er så spændte på, at fortælle dig om det, at vi ikke kan vente længere. Så vi løfter nu sløret for: AppDesk!

Hvad er AppDesk?

AppDesk er en videreudvikling af vores Hosted Desktop. Det betyder, at du selvfølgelig får samme funktionalitet – men også meget mere. AppDesk henvender sig til dig, der har brug for en sikker, stabil og fleksibel fjernadgang til f.eks. Microsoft Office, eller til dig der bare vil have applikationer du aldrig skal tænke på at vedligeholde eller opdatere.

Har du behov for Hosted Desktop? Køb det her

Hvad er en app?

En applikation – ”app” – er et program, f.eks. Microsoft Word eller Microsoft PowerPoint. Disse apps findes i forskellige pakker, bl.a. MS Office Standard og MS Office Professional, og da I har forskellige behov, findes der i alt 4 pakker I kan vælge imellem.

Hvilke muligheder giver det dig?

Uanset om du er på firmakontoret eller hjemmearbejdspladsen kan du via en sikret internetforbindelse koble op til vores servere, der viser dine applikationer. Herved kan du arbejde med dine programmer, helt som du plejer. Det hele kører stabilt og hurtigt, og du opdager slet ikke, at det ikke kører på din egen computer. Med AppDesk kan du have en effektiv arbejdsdag – uanset hvor du befinder dig. Forbind til vores servere, og du er klar til at arbejde.

Kom nemt i gang

AppDesk er altid basisproduktet – og herefter bygger du videre med den app-pakke du ønsker at bruge. På administratorsiden for dine applikationer kan du administrere din egen, og dine medarbejderes adgang til jeres applikationer. Dine medarbejdere kan herudover, på deres egen brugerside, hente de programmer der er nødvendige for, at forbinde til jeres applikationer.

Lave driftsomkostninger

Serverudstyr og softwareopdateringer kan være en bekostelig affære, og kræver stort know-how i virksomheden. Ved at lade os hoste dine apps overlader du det fulde ansvar til os, og er derfor altid sikret den bedste know-how. Du skal heller ikke tænke på indkøb af nye softwarelicenser, backup af jeres data eller opdateringer af applikationer. Med AppDesk kan du desuden benytte en hvilken som helst computer. Det kræver blot internetadgang og et fjernskrivebordsprogram, som langt de fleste computere har. Benyt derfor din computer som den er, kobl op til vores servere, og start dit arbejde. Så uanset om du er en lille eller mellemstor virksomhed, er der nemme penge at spare, ved at outsource din it til os.

Mine og dine dokumenter

Selvom dine applikationer ligger hos os, kan du stadig tilgå oprettede dokumenter på din egen computer. Du kan også dele en mappe med én kollega – eller alle. Det er helt op til dig, hvordan du vil håndtere dine dokumenter, og adgangen til dem. Vi sikrer blot, at det kan lade sig gøre, og at de dokumenter der ligger hos os ikke forsvinder, selvom du skulle være uheldig, at slette et. Som administrator kan du i Hosting Manager hurtigt se, hvem af dine kolleger der har adgang til hvilke apps. Du kan også tildele eller fratage rettigheder, hvis der f.eks. er medarbejdertilgang eller omstrukturering i din organisation.

Licenser – er noget vi håndterer

Hvis du f.eks. skal bruge en Microsoft Office pakke til alle i din virksomhed, køber du det rette antal licenser via DanDomain.dk, sørger for at give alle adgang til pakken via Hosting Manager, og umiddelbart efter kan I begynde at bruge Microsoft Office. Ingen installering, ingen opdatering, ingen ventetid.

Bag enhver virksomhed står en god partner – eller to.

For at kunne tilbyde et bredt udvalg af gode, nyttige apps har vi flere forskellige partnerdrevne applikationer. Fælles for dem er, at vi hoster applikationerne, og vores samarbejdspartnere sørger for, at du får det optimale ud af dit program ved at yde hjælp og support til funktioner og opsætning. Har du f.eks. brug for Microsoft Dynamics NAV til regnskabet, så har vi to dygtige samarbejdspartnere der sørger for, at du får det bedste ud funktionerne.

Bring your own apps

Vi tilbyder de oftest benyttede applikationer, såsom Microsoft Office, men hvis du mangler nogle, har du mulighed for at bruge din egen appserver, hvorpå vi installerer de applikationer du har behov for.  Med en appserver får du endnu mere fleksibilitet med AppDesk, da du her kan have dine egne applikationer liggende. Efter applikationen er godkendt og installeret af os, kan du og dine kolleger tilgå den på normal vis.

Vi glæder os til at kunne tilbyde jer AppDesk, og det forventes at være tilgængelig medio maj 2013, så hold øje med bloggen og DanDomain.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.