Vi støtter Danmarks Indsamling 2016 og du kan hjælpe os

Imens vi sidder her i vores varme stuer og nyder en varm kop kakao, er der 836 millioner mennesker i verden, der lever i ekstrem fattigdom. De har ikke engang har råd til tøj på kroppen eller rent drikkevand. I Danmark er vi så privilegerede, at de fleste både har økonomisk og mentalt overskud til at gøre noget for andre i nød, og det privilegium benytter vi os af for 10. gang i træk, som er jubilæum for Danmarks Indsamling.

Med fokus på at bekæmpe den ekstreme fattigdom kæmper Danmarks Indsamling mod tragiske begivenheder som høj børnedødelighed, årelange borgerkrige og masseflugt fra landsbyer og fordrivelse. Samtidig er der udfordringer med sygdomme, mangel på rent drikkevand, hungersnød og begrænsning af muligheden for udvikling, hvilket vi med Danmarks Indsamling kan være med til at ændre på.

Vær med til at gøre en forskel

Her hos DanDomain tager vi vores sociale ansvar meget alvorligt, og vi ved, at det starter med det enkelte individ. Men sammen kan vi gøre en stor forskel. En forskel, som kommer andre mennesker til gode. Forskellen på liv og død. På rent drikkevand, medicin til syge, mad og uddannelse, så der kan skabes udvikling.

Der er lang vej igen, og måske bliver vejen aldrig nået, men hvis ikke vi gør et forsøg, kaster vi vores sociale ansvar fra os og glemmer medmenneskeligheden. Her i DanDomain gør vi forsøget – derfor donerer vi penge til Danmarks Indsamling 2016.

Vi samler ind på to måder.

1. Vi donerer, på vegne af dig, det angivne beløb ved salg af udvalgte produkter.

2. Med vores egen sundhedsbevægelse, The Walks, går vi penge ind per gået kilometer.

Vi donerer følgende antal kroner pr. købt produkt på dine vegne:

Domæne: kr. 5,-

Webhotel: kr. 25,-

Office 365 licens: kr. 25,-

DanDomain Webshop: kr. 100,-

Støt ved at handle her

Hvor meget vi har samlet, kan du løbende se på her på forsiden af DanDomain.dk

top_thewalks2

The Walks er DanDomains helt egen sundhedsbevægelse, som har fokus på at skabe større sundhed blandt vores medarbejdere. I en hverdag med mange stillesiddende møder bliver det ikke til megen motion. Derfor er hue, vanter og store vinterjakker med på jobbet, så vi for så vidt muligt kan holde vores møder gående på en af de anviste ruter rundt i lokalområdet.

For hver gået kilometer donerer DanDomain kr. 2,-, hvilket genererer penge til den gode sag, men også motion til de ansatte.

Der er blevet udviklet en software til formålet, som er en app til eks. en iPad, hvorpå man indtaster de pågældende mødedeltagere samt den rute, man vil gå. Systemet tæller selv sammen og holder “score” med, hvem der har gået mest og dermed også sørget for størst donation.

Vi stiller i øvrigt softwaren gratis til rådighed for andre virksomheder, der vil med på sundheds- og donations-bølgen. For software kontakt Sanne Daugaard på: sanne@dandomain.dk.

Du kan også støtte Danmarks Indsamling direkte her. 

Har du spørgsmål til ovenstående, kan du som altid kontakte vores support på: 87 77 90 45 eller support@dandomain.dk.

Skal du bruge et webhotel danmark – så få et billigt her

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.