Vi tager med til VM i forhindringsløb

Du har måske et billede af, at sådan en IT-virksomhed som os er lidt støvede og bruger al vores tid på gaming og snak om servere og hosting. Du har også næsten ret. Men af og til hopper vi op af gamerstolen, pudser støvet af skjorten og kaster os over noget med lidt mere adrenalin involveret.

Derfor har vi udset os en rigtig adrenalin-junkie, som vi kan spejle os selv i, når det for alvor bliver for meget med alle de forkortelser som fx SEO, SEM, PPC, CTR, CRO, CPC, ROAS. Vi har nemlig set os lun på et sponsorat en gut, der hedder Jakob Bay, som er en såkaldt forhindringsløber – eller for at blive ved forkortelserne, OCR (Obstacle Course Racing).

Her i oktober deltager han ved VM, og det vil vi helt vildt gerne være med til at støtte. Vi har givet ham et sponsorat, så han kan få de optimale forberedelser til løbet, og vi håber, at han gør det godt. Vi ser frem til at være med ham på turen til Blue Mountain i Canada, hvor han skal bide skeer med de bedste i verden.

“Det er højdepunktet på hele året. Jeg løber 30-35 løb om året, som er rigtig god træning – og her får jeg også samlet nogle penge ind til Børnecancerfonden. Jeg skal være med i tre løb i løbet af turneringen. Short course på 3 km med mange forhindringer, et på 15 km med godt 60 forhindringer og holdturneringen, hvor vi hver især løber 5 km med forhindringer. Jeg starter dog sammen med 100 bedste fra hele verden i elite-heatet, så jeg har ikke de store forhåbninger om at få en god placering,” fortæller Jakob Bay.

Sponsoratet har givet ro på

OCR løb er en af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark lige nu, da godt 60.000 er hoppet med på bølgen. Særligt det populære Nordic Race har været med til at hype sporten, der mildest talt giver ømme ben og flade lunger. Jakob Bay er en af de rigtig hardcore danskere, og han glæder sig over, at han kan fokusere mere på sin træning og knap så meget på økonomien, efter han har fået et sponsoret af os.

“Det gør, at jeg kan fokusere på min træning, være mere målrettet og have fuldt fokus. Det her VM bliver kæmpe stort, og så er det rart at have fået noget ro, så jeg kan få de optimale forberedelser.”

OCR VM løber bogstaveligt talt af stablen den 14.- 16. oktober, og vi krydser fingre for den 32-årige fighter, som stolt vil bære de rød-hvide farver. Vi har bl.a. valgt at støtte Jakob, fordi vi er dybt imponerede over, at han har kvalificeret sig til VM inden for en sportsgren, som vel næsten er i hårdheds-kategori med langrend, og fordi han tænker på andre end sig selv og donerer penge til kræftramte børn.

Vi er kæmpe fan af Jakob, og vi ønsker ham al mulig held og lykke i Canada!

Var det noget med at starte din egen løbeblog?

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.