Vinderen af iPad mini er fundet

I forbindelse med vores store kundetilfredshedsundersøgelse udloddede vi en iPad mini blandt de mange, der var så venlige at udfylde spørgeskemaet. DanDomains egen udgave af lykkens gudinde har nu trukket et tilfældigt nummer ud af databasen.

Vinderen blev Kristian Stephansen fra virksomheden FraudID, der leverer løsninger til bekæmpelse af betalingskortkriminalitet. FraudID har flere løsninger fra DanDomain, og kundetilfredsheden er stor.

– Det meste har vi selv klaret på hjemmesiden, hvor alt er foregået hurtigt, effektivt og uden problemer. Det samme har været gældende, de få gange vi har været i kontakt med supportafdelingen, og generelt er min oplevelse, at tingene bare fungerer, så vi kan koncentrere os om vores kerneforretning, siger Managing Director Kristian Stephansen.

Bliv en del af DanDomains fremtid
Tilfredshedsundersøgelsen blev besvaret af flere end 3000 kunder, og er den første af mange tilsvarende. Kundernes tilfredshed har altid været rettesnor for alt, hvad vi gør i DanDomain. Nu har vi sat det endnu mere i system.

Fremover foretager vi kundetilfredshedsundersøgelser fast hvert kvartal, og resultaterne bliver en central del af strategi- og udviklingsarbejdet. Når du giver din mening til kende i fremtidige tilfredshedsundersøgelser, bliver du derfor en aktiv del af DanDomains fremtid – og deltager samtidig i lodtrækningen om flotte præmier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.