VVS-succes voksede med DanDomain

Hvis navnet VVS Comfort lyder bekendt, så er det, fordi de har 19 fysiske butikker i Danmark og en populær webshop, hvor de sælger vvs-produkter til badeværelset og energiløsninger i høj kvalitet. VVSCOMFORT.DK er ejet af vvs-installatører i den frivillige kæde VVS Comfort og er kunde her hos DanDomain. Men sådan har det ikke altid været.

“Vi startede ud med en hosted shop hos en konkurrent, som efterhånden trængte til en opdatering, og samtidig trængte vi også til et nyt design. Den hostede shop, vi havde, var også svær at udvikle videre på, så der skulle et helt nyt system til. Det skulle være til rimelig pris og have bedre support. Derfor begyndt vi at lede efter en samarbejdspartner og endte hos DanDomain”, siger Webshopadministrator hos VVS Comfort, Louise Kofod-Molberg.

Drømmer du også om opstart af webshop – så kom nemt i gang her. Prøv gratis i 30 dage

Benytter sig af hele DanDomains økosystem

VVSCOMFORT.DK er et rigtigt godt eksempel på, hvordan man kan få stort udbytte af vores såkaldte “økosystem”. I korte træk er det prædikatet for den brede palette, som vi tilbyder af samarbejdspartnere i forbindelse med en webshop. I samarbejde med vores Partner Manager fik de konkretiseret de behov, der skulle opfyldes, og så blev der ellers sat i værk. De fik lavet søgemaskineoptimering/AdWords/linkbuilding af S360, de fik en integration til deres C5 (Navision) via vores DWI modul, og så lavede Wølund & Wraae et unikt og responsivt design til deres hjemmeside.

“Vi fandt ud af, at det var det, der bedst kunne betale sig rent økonomisk og praktisk. Der er god support, man kan benytte sig af, det var nemt at få lavet tingene, og DanDomains system udvikler sig hele tiden”, siger Louise Kofod-Molberg tilfreds.

Gav pote

VVS Comfort kunne efter en gennemarbejdet søgemaskineoptimering og et nyt design se klare resultater af deres investering.

“Vi kan helt klart se en effekt. Vi er kommet højere op på Google, og ordrene er steget. Jeg synes også, at vi nu har fået fat i den målgruppe, som vi gerne vil have. Altså de folk, som gerne vil have kvalitet”, fortæller hun om succesen.

Kunne du tænke dig at optimere din forretning, så kontakt vores support og hør om dine muligheder.

Telefon: 88 82 04 90.

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.