WebShop8: Gavekort

Vi ved, at gavekort har været et stort ønske hos mange af vores kunder, der har webshops, og vi er virkelig glade for at kunne opfylde det. Gavekort er en gylden mulighed for meromsætning, og det kunne ikke være nemmere at administrere. Vores udviklere har arbejdet hårdt på at gøre håndteringen så nem og enkel som muligt, men stadig fyldt med muligheder. Vi har høje forventninger til netop denne feature, og vi håber, at I bliver glade for den.

Man står tit og skal bruge et gavekort i en fart, og nu skal kunden hverken vente på posten, eller rende ned i butikken for at hente det. Det kan nemlig printes med det samme. Så snart ordren er gennemført, modtager kunden et link til en PDF med det fine gavekort. Så er der blot tilbage at vælge, om det skal udskrives og pakkes fint ind, eller om linket skal videresendes til modtageren.

Skulle man være så heldig at få flere gavekort til samme shop, kan man nemt sammenlægge gavekortene – enten ved at optanke via sin kundeprofil, hvis du som shopejer har tilladt dette, eller simpelthen ved at indtaste begge gavekort under betaling.

Vælger man kun at indløse en del af gavekortet, gemmes resten til senere brug. Restbeløbet gemmes enten på kundens profil, så kunden ikke behøver at have det fysiske gavekort, eller på det selvsamme gavekort.

Gavekortet findes i 7 forskellige designs, men du har også mulighed for at give det et layout der passer til netop din shop.

Start webshop her med 30 dages gratis prøveperiode.

Latest posts by DanDomain (see all)

10 meninger om “WebShop8: Gavekort

 • 13. februar 2013 kl. 17:18
  Permalink

  Lige i rette tid ! Jeg var lige ved at forsøge at opfinde “den dybe tallerken” selv. Jeg glæder mig til at tage Gavekortet i brug.

  Besvar
 • 15. februar 2013 kl. 17:52
  Permalink

  Det er længe savnet så det glæder vi os rigtig meget til 😀

  Besvar
  • 21. februar 2013 kl. 10:18
   Permalink

   Hej John.
   Når din shop er opgraderet til version 8, finder du gavekort her: Shopindstillinger > Moduler > Gavekort > Gavekortskabeloner. Her findes de 4 skabeloner, vælg én, tryk gem, og vælg “Hent eksempel på gavekort”. Du får hermed en PDF med det valgte design. Du har derudover også mulighed for at skabe dit eget design til dine gavekort.

   Besvar
  • 10. september 2014 kl. 13:41
   Permalink

   Godt set Peter:-) Men tjek lige billedet igen.

   Hvad med at prøve Danmarks bedste shopløsning med startrabat?
   Har du en shop, finder vi også ud af noget. Skriv til mig på jfc@dandomain.dk senest fredag.

   Vh

   Jesper

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.