WebShop8: Anmeldelser på produkter

Forøg shoppens troværdighed

Du har i et stykke tid kunnet modtage stjerne-anmeldelser fra dine kunder, men nu kan de også give dine produkter en uddybende anmeldelse. Nye kunder vil kunne se reelle anmeldelser fra tidligere kunder, og det kan forøge din webshops troværdighed. De to anmeldelsesformer er separate, men vises sammen på de enkelte produkter. Anmeldelserne ”læses” også af søgemaskinerne, så de vil være til gavn for din shops søgemaskineoptimering (SEO).

Du kan opsætte anmeldelserne som du vil. Du vælger bl.a.om login er påkrævet. Det garanterer, at det kun er dine kunder der kan anmelde, og ikke blot besøgende der har været forbi og kigge.

Du kan også vælge at godkende anmeldelserne inden de lægges på shoppen. Det er nemlig en rigtig god idé, så du kan sortere i mere eller mindre reelle anmeldelser, der hverken er til gavn for dig eller dine kunder.

Du vælger også, om du vil vise uddrag af de nyeste anmeldelser, eller blot uddrag i tilfældig rækkefølge. Længden på uddraget er også op til dig at bestemme, så der er muligheder nok. Men alt i alt er begge anmeldelsesformer med til at øge din shops troværdighed, så hvorfor ikke aktivere funktionen, så snart din shop er opgraderet, og del de gode anmeldelser med nye kunder!

Drømmer du om din egen webshop  inkl dankort her

Latest posts by DanDomain (see all)

4 meninger om “WebShop8: Anmeldelser på produkter

 • 15. februar 2013 kl. 17:50
  Permalink

  Hej

  I skriver at man i et stykke tid ahr kunnet modtage stjerne-anmeldelser fra sine kunder – er det ved at tilmelde sig Trustpilot I mener?

  Besvar
  • 18. februar 2013 kl. 09:54
   Permalink

   Hej Gitte. Det er ikke Trustpilot der henvises til, men derimod Star Rating (Rich Snippet). Her kan dine kunder vurdere dine produkter med stjerneangivelser fra 1-5. Du finder det under Opsætning > Shopindstillinger > Produkter. Mvh Maria

   Besvar
 • 22. februar 2013 kl. 21:34
  Permalink

  Hvad hedder den variabel som skal bruges til anmeldelser?

  Besvar
  • 25. februar 2013 kl. 08:42
   Permalink

   Hej John
   Den hedder [[Review]]. Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores support på tlf.: 8777 9045.

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.