WebShop8: Social deling

Se mig, se mig!

Hvor tit har du ikke set, at en af dine venner har ”synes godt om” en status på Facebook? Hvad nu hvis folk ”synes godt om” dine produkter, og delte det med deres netværk?

Det er blevet en integreret del af shoppen, at du nu f.eks. kan tilføje en ”like” knap på dit produkt, så kundens Facebook-venner kan følge med i indkøbene, og måske selv blive inspireret til at gøre et godt køb. På den måde skaber du større interesse for dine produkter, og andre hjælper dig med at promovere dem – skønt!

Mangler du en shop mere? Lav din egen webshop gratis

Du kan indsætte knapper til Facebook, Google+, Twitter og Pinterest. Så promovér de sociale medier overfor dine kunder, og lad dem følge dig. Det er vigtigt at møde kunderne hvor de er, og dét er på de sociale medier. Så har din shop f.eks. ikke en Facebook-side, så må den hellere få én! Så kan du bagefter oprette en Twitter-profil.

Happy networking!

Latest posts by DanDomain (see all)

5 meninger om “WebShop8: Social deling

 • 15. februar 2013 kl. 18:02
  Permalink

  Så skal jeg vist i gang med at lave en hel del nye inspirations smykker 😀

  Det er et rigtigt godt og nødvendigt tiltag som I her har lavet – Glæder mig til alle herlighederne – Endnu en bekræftelse på at det er et rigtigt valg at være hos Dandomain – Tak for det!

  Besvar
  • 26. februar 2013 kl. 15:33
   Permalink

   Hej Henrik.
   Du finder denne funktion ved at vælge Indstillinger > Features, og øverst vil du se “Social deling”. Her har du mulighed for at tilvælge de knapper du ønsker.

   Besvar
 • 1. maj 2013 kl. 02:00
  Permalink

  Hvor skriver man hvad for en facebook side den skal linke til?

  Besvar
  • 1. maj 2013 kl. 10:05
   Permalink

   Hej Anders.
   Funktionen linker ikke til en Facebook side, men det er derimod en “synes godt om”-knap. Derfor vil du kunne vise på din Facebook-side, at du synes godt om div. produkter. Håber det giver mening 🙂 Ellers er du meget velkommen til at kontakte vores support på tlf.: 8777 9045 eller support@dandomain.dk.

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.