WebShop8: Udvalgte varer på mellemsider

En oplagt mulighed for bedre konvertering

Har du egen webshop, så giver vi dig nu muligheden for at vise udvalgte varer på mellemsider – en funktion der har været efterspurgt meget. Før har du ikke kunne oprette produkter og undergrupper på samme niveau, men WebShop8 giver dig nu funktionen. Det betyder, at du kan vise udvalgte varer på mellemsider fra dine undergrupper, som du måske særligt vil promovere frem for andre produkter. Du kan altså få fuldt udbytte af alle dine kunders klik til at eksponere produkter og dermed en oplagt mulighed for at øge din konverteringsrate.

Du kan vælge at vise op til 100 produkter på én gang, alt efter hvordan du opsætter produktgrupperne. Du kan f.eks. vælge at indsætte de nyeste produkter du har fået på lager, de mest populære produkter, eller de produkter du har på udsalg. Der er mange muligheder, så det gælder bare om at komme i gang!

Latest posts by DanDomain (see all)

4 meninger om “WebShop8: Udvalgte varer på mellemsider

 • 15. februar 2013 kl. 17:57
  Permalink

  Måske et dumt spørgsmål men jeg er i tvivl om det her. Betyder det at der kommer sådan en “direkte link” knap eller?????

  Besvar
  • 18. februar 2013 kl. 13:45
   Permalink

   Hej Gitte. Det er ikke et direkte link, men det betyder, at du kan vælge hvilke produkter kunderne kan se, imens de “graver sig ned” i underpunkterne på shoppen. På den måde bliver de hele tiden præsenteret for produkter, evt. de nyeste, mest populære, alt efter hvilke du vælger at indsætte. Håber det besvarer dit spørgsmål, ellers er du meget velkommen til at kontakte vores support. De vil kunne guide dig mere nøjagtigt, og besvare evt. andre spørgsmål du måtte have. Kontakt dem gerne på tlf.: 8777 9045, tast 2 for support. Mvh Maria

   Besvar
 • 27. februar 2013 kl. 15:01
  Permalink

  Smart smart, har glædet mig til denne funktion da jeg regnede med at kunne spare tid, meeen faktisk giver det mig bare endnu mere arbejde.
  Man skal stadig ind under hvert produkt for at vælge at den skal vises i produktgruppen. Lød lidt som om i jeres beskrivelse at den automatisk kunne hente fx de 100 nyeste produkter ud fra varegrupperne, men nej nej der er på gammeldags maner.

  Hvis man dog bare nemt kunne “kopiere” varerne over.. Hvis man vælger “flyt til” bliver varen jo flyttet ud af den eksisterende produktgruppe.

  Det er et problem hvis man har 2000 varer. 10 topkategorier og ca 100 overkategorier og der kan være 100 varer i hver top og over-kategori. Så skal man altså ind i en del produkter.. I stedet for at man bare lige “vinger” af og “kopierer”

  Besvar
  • 27. februar 2013 kl. 15:11
   Permalink

   Hej Trine. Jeg kan godt se hvad du mener, og dit forslag giver rigtig god mening. Vi vil arbejde på, at få denne funktion med i en fremtidig opdatering.

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.