WebShop8: Visning af besparelse på produkter

Gør det helt tydeligt for dine kunder hvor meget de sparer, med det nye, smarte besparelses-mærkat! Vis besparelsen i kr. eller procenter – eller begge dele, hvis du ønsker. Så er der i hvert fald ingen tvivl om, at de gør et godt køb.

Der ligger et mærkat til fri afbenyttelse, værsgo! Men vil du hellere bruge egen grafik, og matche dit shopdesign, så er du mere end velkommen. Det er så nemt, at du bare indsætter det ønskede billede.

Start din egen webshop her, hvis du ikke allerede har en.

Du kan frit indsætte mærkatet på varelisten, varekortet eller relaterede varer. Og du kan vælge hvor på kortet det skal placeres, hvordan teksten skal se ud eller om teksten f.eks. skal roteres – bare lige for at gøre det lidt anderledes. Funktionen er tilknyttet tilbudsvarer, og viser forskellen mellem varens normale salgspris og tilbudsprisen.

Så skynd dig at skilte med dine besparelser, det kan kun give pote.

Latest posts by DanDomain (see all)

4 meninger om “WebShop8: Visning af besparelse på produkter

 • 14. februar 2013 kl. 12:11
  Permalink

  Rigtig god ide – Men vil i ikke være søde at lade vær med at ende hvert indslag med ” Skynd dig og få det sat op” – Når i ikke har aktiveret nogle af funktionerne hos os endnu ? – Det er lidt som at vifte med en slikkepind lige forna næserne af os, men vi må ikke få den endnu 😉

  Ellers, så rigtig fine indslag, med gode opdateringer 🙂

  Besvar
  • 15. februar 2013 kl. 14:33
   Permalink

   Hej Marta
   Vi er glade for, at du synes godt om de nye funktioner. Men vi er bestemt ikke ude på at drille, og beklager hvis det har været opfattelsen. Vi er selvfølgelig meget begejstrede for at kunne fortælle om alle disse ting, og derfor præsenterer vi dem lidt efter lidt indtil WebShop8 er klar i uge 9. Hvis du har lyst til at se alle de nye funktioner, må du meget gerne blive beta-tester for den nye shop. Hvis det har interesse, så meld gerne tilbage, og jeg vil sørge for, at dette bliver sat igang. God weekend til dig. Mvh Maria

   Besvar
 • 20. februar 2013 kl. 22:19
  Permalink

  Hvordan virker funktionen i forhold til:

  1. Besparelse: Tilbudspris i forhold til vejl. udsalgspris?
  2. Besparelse: Tilbudspris i forhold til stykpris?
  3. Besparelse: stykpris i forhold til vejl. udsalgspris?

  Besvar
  • 21. februar 2013 kl. 10:06
   Permalink

   Hej Klaus
   Funktionen tager ikke hensyn til vejl. udsalgspris, men i forhold til den normale stykpris. Dvs. differencen mellem normalprisen og tilbudsprisen. Håber det besvarer dine spørgsmål, ellers er du meget velkommen til at kontakte vores support på tlf: 8777 9045.

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.