Blog

Bliv klar til Black Friday: 7 trin til at maksimere din succes

Skrevet af: Rikke Toft Rønn
30. september 2024

Black Friday er lige om hjørnet, og det er vigtigt, at din webshop er klar til at møde årets største shoppingdag med succes. Hos Dandomain har vi samlet en komplet guide med 7 trin, der hjælper dig med at udnytte Black Friday maksimalt.

I vores guide finder du en dybdegående gennemgang af alle trin, men her er en smagsprøve på, hvad du skal fokusere på:

1. Kampagneplanlægning

Det hele starter med en solid plan. Lav en detaljeret kampagneplan, der definerer dine mål, budgetter og nøgleaktiviteter. Hvilke produkter vil du fremhæve? Hvornår skal tilbuddene aktiveres? Og hvordan sikrer du, at kunderne ser dem i tide? 
Læs mere om kampagneplanlægning 👉

2. E-mail marketing

E-mail marketing er et effektivt redskab til at nå både eksisterende og potentielle kunder. Sørg for at sende teaser-mails op til Black Friday med eksklusive tilbud eller early access til dine bedste deals. Opbyg spænding og husk at planlægge dine mails, så de rammer kunderne på det rigtige tidspunkt.
Læs mere om e-mail marketing 👉

3. Konverteringsrate

Øget trafik er godt, men kun hvis det fører til salg. Optimer din webshop til at forbedre konverteringsraten. Gør købsprocessen enkel og sørg for, at din webshop fungerer problemfrit på både mobil og desktop.
Læs mere om konverteringsrate 👉

4. Betalte annoncer

Black Friday er en konkurrencepræget dag, så overvej at investere i betalte annoncer på Google og sociale medier. Med præcist målrettede annoncer kan du ramme din målgruppe, når de er klar til at købe. Husk at teste dine kampagner inden Black Friday for at sikre, at de performer optimalt.
Læs mere om betalte annoncer 👉

5. SoMe-strategi

Udnyt de sociale medier til at skabe opmærksomhed om dine tilbud. Planlæg en SoMe-strategi, der engagerer dine følgere med teasere, giveaways eller livestreams. Jo mere opmærksomhed, du kan skabe før Black Friday, desto bedre.
Læs mere om SoMe-strategi 👉

6. SEM (Search Engine Marketing)

For at få mest muligt ud af Black Friday, er det vigtigt, at din webshop er synlig, når kunderne søger efter tilbud. Brug SEM til at sikre, at dine produkter kommer frem i søgeresultaterne på Google, når kunderne leder efter de bedste Black Friday-deals.
Læs mere om SEM 👉

7. SEO (Search Engine Optimization)

Langsigtet succes handler om at blive fundet organisk. Sørg for, at dine produktsider er SEO-optimerede, så kunderne nemt kan finde dem både under og efter Black Friday. Opdater dine produktbeskrivelser, brug relevante søgeord, og optimer din sidehastighed.
Læs mere om SEO 👉


Vil du sikre, at din webshop er 100% klar til Black Friday? Gå til vores Black Friday-side, hvor du kan læse den fulde guide og få alle de ressourcer, du har brug for, til at skabe en succesfuld kampagne.

Bliv klar nu – og gør Black Friday til din største salgsdag! ✨


Vil du starte webshop i Dandomain? 

Prøv vores webshop gratis i 30 dage og kickstart din webshopdrøm.