Blog

LOOP forenkler betalingsprocessen med OnPay

Skrevet af: Maria Andersen
25. august 2023

LOOP Fitness er en landsdækkende kæde af fitnesscentre placeret i hele Danmark med et træningskoncept kendt for sin enkelthed og effektivitet. Ved at tilbyde et fast cirkeltræningsprogram, der kan gennemføres på kun 24 minutter, appellerer LOOP til travle mennesker, der søger resultater uden at skulle investere store mængder af tid. Denne tilgang afspejler sig ikke kun i deres træningsprogram, men også i forhold til, at det skal være nemt at være abonnent hos LOOP. Derfor har de valgt at integrere vores betalingsløsning, OnPay, som sikrer en nem og simpel betalingsoplevelse for deres medlemmer. 

 

DSCF4074

Nem og simpel abonnementsoplevelse

For LOOP er det vigtigt, at det er enkelt og problemfrit for deres medlemmer at være abonnent hos dem. Deres medlemmer skal nemt kunne vælge deres foretrukne betalingsmetode, og derfor har OnPay spillet en central rolle i deres succes. For LOOP er det afgørende, at deres medlemmer kan betale med de gængse betalingskort som Dankort, Visa, Mastercard samt muligheden for at tilbyde nye betalingsmetoder som Apple Pay og Google Pay.    

 

Stærkt samarbejde med Dandomain 

Som nævnt modtager LOOP betalinger fra deres medlemmer gennem Dandomains egen betalingsløsning, OnPay. LOOP lægger stor vægt på at opretholde stærke partnerskaber med deres samarbejdspartnere, og dette har de med Dandomain. Derfor havde det stor betydning for LOOP, at de kunne forstætte med Dandomain som webhostingudbyder og samtidig kunne integrere vores betalingssystem, så alt kunne foregå gennem samme udbyder.  

 

Med OnPay får du et brugervenligt system, der forenkler betalingsprocessen for webshopejere. Du kan tilbyde dine kunder populære betalingsmetoder såsom kortbetalinger, MobilePay, Google Pay og Apple Pay. Med OnPay, som betalingsløsning, kan du skabe struktur og fleksibilitet, og det er kompatibelt med de fleste webshopsystemer. Du kan læse mere om OnPay her >> 

 

DSCF4070

 

Fra 2 til 140 centre

LOOP har været på en utrolig spændende rejse. For blot 10 år siden havde de 2-3 centre, hvor de nu er ekspanderet og har omkring 140 centre fordelt over hele landet. 

Derudover oplever LOOP, at de er blevet taget seriøst i deres forretning i samarbejdet mellem Dandomain og LOOP - lige fra de var en lille spiller til hvor, de er nået i dag.

 

“Man bliver taget seriøst i sin forretning, uanset om man er stor eller lille” 
- Daniel, IT-ansvarlig hos LOOP Fitness