Blog

Løvinder tvivlede: Kunne en Dandomain webshop klare besøgspresset fra en investering i Løvens Hule?

Skrevet af: Rikke Toft Rønn
28. maj 2024

Sikke en cliffhanger.  
 
Det gik helt amokka, da Michael Mølbæk fra Nordic Coffee House trådte frem foran de fem løver i DR-programmet Løvens Hule.

Han imponerede med sin velsmagende kaffe, autencitet og sine brandvarme tal. 

Faktisk var kaffen så god og tallene så skarpe, at det blev til en investering på 1,2 mio. kr.

 
Efter udsendelsen væltede det ind med besøgende. 

De ville alle købe kaffe fra Michaels webshop, som han har gennem Dandomain.
 
 
Løvinderne var skeptiske. Kunne en webshop hos Dandomain virkelig holde til presset? 

 

Michael forberedte sig i 4 måneder inden optagelserne 

Når du sidder helt fladet ud i sofaen derhjemme, og deltagerne i Løvens Hule toner frem på skærmen og leverer deres pitch, så har du ofte ingen idé om alt det arbejde, det har krævet op til.  
 
Du skal castes og igennem flere screenings, levere tal og data, frem og tilbage til København et hav af gange, forberede pitches og tæmme nerverne, før du træder ind foran løverne.

Og så skal du - ikke mindst, være sikker på, at din webshop kan håndtere presset fra de mange besøgende, som vælter ind på aftenen, hvor programmet ruller over sendefladen.
 
 
Det var meget grænseoverskridende for Michael, og han overvejede faktisk kort at trække sig, fordi det hele simpelthen var for overvældende.  
 
Men han trak sig ikke. Han gennemførte det. Og med bravour.  

 

Nordic Coffee House


Pres på webshop, men Dandomain gav ro i maven 

Forud for visningen af Nordic Coffee Houses deltagelse i Løvens Hule, havde Michael snakket med en tekniker fra Dandomain, der havde forberedt det tekniske setup for webshoppen, så den var gearet til at kunne klare det ekstra pres: 
 
“Vi har haft en super god dialog med Dandomain op til, hvor vi sammen har stresstestet vores webshop, så vi var klædt på til de mange besøgende, når det gik løs på tv,” siger Michael og fortsætter: 
 
Dandomain var lydhøre over for de udfordringer, som vi så - men dem så de slet ikke. Det har givet os som kunde ro i maven. Når man sådan har hørt fra nogle andre cases fra Løvens Hule, hvor vildt det kan være. Så havde vi selvfølgelig også en lille knude i maven omkring det. Men Dandomain har beroliget os lige fra start af – at det var ikke noget problem. Og der har ingen problemer været undervejs. Det har kørt rigtig godt,” siger han.   
 

Fra professionel cykelrytter til startup med investering på 1,2 millioner kroner

Lad os lige gå et skridt tilbage. Tilbage til 2018, hvor Michael Mølbæk starter sin virksomhed Nordic Coffee House efter at have afsluttet sin karriere som professionel cykelrytter.  
 
Da jeg stoppede min cykelkarriere, så skulle jeg finde et eller andet at fordybe mig i. Og jeg har nørdet kaffe i rigtig mange år, så det faldt mig naturligt at starte et kafferisteri. Så jeg kunne nørde videre i det. 
 
For Michael har rejsen fra startup til at stå med en investering i Løvens Hule været hård, sjov og spændende. Han siger selv: 
 
Hårdt arbejde og vedholdenhed er det, der har gjort at vi kan stå her i dag med en investering i Løvens Hule. At vi så ender med den største investering i sæson 9 – det havde jeg slet ikke regnet med,” siger Michael.  

 

Nordic Coffee House kører på en Dandomian webshop

 
Michael outsourcer det tekniske hejs til Dandomain 

Michael ser Dandomain som sin samarbejdspartner, som han har udliciteret den tekniske del af din webshop til. Han siger selv, at han ikke er “den store e-handel- eller webshopmand”, så det er guld værd for ham at outsource det tekniske hejs, så han kan fokusere på det, han er god til. At drive et kafferisteri.

Et godt råd fra mig til andre, der skal starte webshop er at få outsourcet de ting, som man ikke har forstand på og lade andre stå for det. Her tænker jeg helt klart, at Dandomain kunne være et godt valg. De kan stå for opdateringer, og der er dansk support,” siger Michael Mølbæk.

Det er især Dandomains support, han fremhæver - og den fleksibilitet, der er i, at man som iværksætter kan række ud til supporten efter almindelig arbejdstid:  
 
“Jeg er vild med Dandomains danske support. Og at man kan skrive til support efter kl. 16. Jeg arbejder tit efter kl. 16, så det er rigtig fedt, at man kan skrive til dem ud på den sene aftentimer”, siger Michael.  

 

Vil du starte webshop i Dandomain ligesom Nordic Coffee House?

Prøv vores webshop gratis i 30 dage og kickstart din webshopdrøm.