Webshop apps

Online legetøjsbutik fik 72 % flere konverteringer på mobilen

Dine mobilbesøgende konverterer langt dårligere end dem fra desktop. Så hvad gør du? Læs her, hvordan onlinebutik øgede mobilkonverteringer med 72% ✓


Ny mobil-app: DanDomain har lanceret en ny app til DanDomain Webshop Classic. Den hedder ‘Swipe & Buy’ – Det bliver banebrydende for dansk e-handel.

Appen viser et andet design/layout på mobilenheder. Den nye app er en helt ny måde at handle på og giver en glidende og mere app-agtig shoppingoplevelse på mobilen, som i bund og grund gør det nemt for kunderne at handle = De køber mere.

Interesseret? Hent Swipe & Buy her >>


CASE: Legen.dk

Hos legetøjswebshoppen Legen.dk har de i et års tid drømt om bedre konverteringer. Besøgstallene fejlede ikke noget, men det var tydeligt at se, at der var plads til forbedringer, i forhold til hvor mange af de besøgende der rent faktisk købte noget på sitet.

Det fortæller Klaus Pedersen, ejer og indehaver af Legen.dk. I et års tid har de været igennem en proces om generel konverteringsoptimering. Da de fik tilbuddet om at beta teste vores nye app Swipe & Buy, sprang de derfor på.

Mobilkonverteringen er steget til vejrs

Legen.dk skulle ikke vente længe på at se resultaterne. I marts 2018 fik de Swipe & Buy appen implementeret på deres webshop, og allerede i april talte tallene deres tydelige sprog.

I april 2018 er Legen.dk’s mobilkonverteringer steget med 72 % sammenlignet med april 2017. Konverteringen på desktop er i samme periode steget med 25 %, hvilket tyder på, at der er sket en generel konverteringsoptimering.

Swipe & Buy er naturligvis ikke det eneste tiltag, Legen.dk har foretaget for at øge deres konverteringer. Ikke desto mindre er konverteringen væsentlig forøget på mobil kontra på desktop, og det resultat tilskriver Klaus til den nye DanDomain mobilapp Swipe & Buy:

”Det er tydeligt, at mobilkonverteringen har rykket sig mere end desktopkonverteringen. Der er Swipe & Buy helt sikkert en stor del af forklaringen.”

Andre forbløffende resultater som Legen.dk har opnået i april 2018 sammenlignet med april 2017:

  • Antal gennemførte transaktioner på mobil er steget med 40 %
  • Omsætningen på mobil er steget med 54 %
  • Den gennemsnitlige ordreværdi på mobilen er steget med 10 %

Legen - Google Analytics-tal - april17-april18-tal

Ny brugeroplevelse som alle kan finde ud af

Selvom det ikke altid er børn, der handler i webshoppen, er det trods alt dem, som Legen.dk primært henvender sig til på shoppen. Derfor er det også vigtigt, at mobiloplevelsen er nem.

Om Swipe & Buy og den nye mobiloplevelse på shoppen siger Klaus:

”Den virker innovativ. Alle og enhver kan finde ud af det. Folk har taget det til sig som en naturlig ting”.

Hos Legen.dk har de ikke fået nogle henvendelser, brok eller sure miner fra kunderne efter at have installeret Swipe & Buy. Det er ifølge Klaus rart, at de ikke har skulle bruge ressourcer på at forklare folk, hvordan de skal handle via mobilen – og det understreger blot, hvor nemt det er.

Swipe & Buy på webshoppen Legen.dk

5 stjerner og en stor anbefaling fra Legen.dk

Swipe & Buy har i høj grad leveret det, appen lovede. For Legen var det en bedre udnyttelse af den trafik, de får. Klaus og resten af Legen.dk har fået en højere grad af de besøgende til at handle, og derfor er Klaus meget tilfreds, siger han.

Derfor finder han det også svært at give andet end 5 stjerner til Swipe & Buy. Han anbefaler alle webshops at afprøve appen. Til dem, som er skeptiske, siger han:

”Det er 5 linjers kode, der tænder og slukker appen og funktionaliteten bag. Så du kan altid fjerne det igen. Men med den oplevelse vi har haft indtil videre, vil jeg absolut anbefale appen til andre.”

5 stjerner til Swipe & Buy fra Legen.dk


Om Legen.dk

Legen.dk er en online legetøjsbutik, som er specialister i bl.a. Lego. Ifølge ejer og indehaver Klaus Pedersen har de Danmarks største sortiment af Lego. Men de sælger også legetøj fra andre kendte mærker så som Playmobil, Brio, osv.

Deres mål er at være den foretrukne legetøjsforhandler inden for kvalitetsmærker. ”Du vil altid kunne finde legesæt hos os, som du ikke finder andre steder”, står der på deres webshop. Og finder du ikke lige det, du mangler, kan du være så heldig, at de kan opstøve det for dig.

Legen logo


Vil du læse mere om vores kunders erfaringer med Swipe & Buy?

Eller prøv selv - hent Swipe & Buy i vores appstore her >>

Lignende indlæg