Design

Ny app har en positiv effekt for både shopejere og kunder

Swipe & Buy er en app, som webshoppen LegLove.dk har prøvet - læs mere om deres positive oplevelse med appen her, og se resultaterne.


Swipe & Buy’ er navnet på vores nye app, som giver dine kunder en helt anden og mere intuitiv brugeroplevelse, når de shopper fra mobilen.

Vi har tidligere delt cases med 2 webshops, der allerede har prøvet appen:

I dette blogindlæg fortæller vi om en ny webshop, som har afprøvet appen. Læs med nedenfor, og hør om deres oplevelse med Swipe & Buy.


CASE: LegLove

Webshoppen LegLove.dk valgte at prøve appen Swipe & Buy, da de så den simple ’drag & drop’-funktion, som appen beror på.

Normalt kan det ifølge Tex Tofte, direktør hos LegLove, virke bøvlet at shoppe fra en mobiltelefon, fordi det hele danser lidt op og ned, og man skal scrolle frem og tilbage.

Men med Swipe & Buy, som netop er designet til mobilen, er alt tilpasset, og det gør det bare langt nemmere at navigere og shoppe fra mobilen, fortæller Tex.

”Jeg synes, konceptet lød megasmart. Det gav simpelthen bare en bedre brugeroplevelse på mobilen.”

Stigende handel fra mobilen

LegLove fik installeret Swipe & Buy i marts måned 2018. Desværre har de ikke statistik liggende, fra før de fik appen installeret. Tex fortæller desuden, at de i en periode har haft mindre fokus på shoppen. Af disse to grunde skal nedenstående tal tages med et gran salt.

marst-2018-sammenlignet-med-august-2017-case-legloveSammenligner man ikke desto mindre tallene fra marts måned, hvor LegLove fik appen installeret, med tallene fra august måned, hvor appen altså har kørt i et lille halvt års tid, kan man se følgende:

  • Antal transaktioner på mobilenheder er steget med hele 70,5 %
  • Konverteringsraten på mobilenheder er steget med 50,4 %
  • Omsætningen fra mobilenheder er steget med næsten 40 %

Selvom disse tal ikke endegyldigt kan tilskrives Swipe & Buy, lader de til at bakke op om en generel tendens inden for e-handel, nemlig at forbrugerne i stigende grad shopper fra mobilen, hvilket netop er præmissen for appens tilblivelse.

Positive tilbagemeldinger fra både ejer og kunder

leglove-shop-paa-mobilen
 

Siden LegLove har fået Swipe & Buy installeret, har de udover en højere konverteringsrate fået flere positive tilbagemeldinger fra kunderne. Især på Trustpilot har de fået ros for, hvor nemt det er at handle på deres webshop.

Samlet set har næsten alle ytret sig positivt, og derfor er LegLove også yderst tilfredse med appen og de resultater, den har skabt.Kun én enkelt kunde, en ældre herre, har ytret, at han gerne vil have den gamle side tilbage, fordi han ikke kunne finde ud af det. Med så bred en målgruppe, som LegLove henvender sig til, er det dog ikke noget, som Tex tillægger stor betydning.

Udover selve brugeroplevelsen er LegLove også glade for en særlig funktion i appen, nemlig muligheden for at tilføje flere links til samme billede. Hvis de f.eks. har et billede med flere produkter på, kan de oprette flere links på forskellige områder af billedet. Det er smart, synes de.

Anbefaling, et godt råd og 4 stjerner fra LegLove

Overvejer du som webshopejer at prøve appen, anbefaler Tex klart at gøre det. Især hvis du har en almindelig detailbutik, som sælger standardvarer.

“Jeg tror kun, webshopejere vil opleve, at appen har en positiv effekt dels for brugerne og dermed i virkeligheden også for dem selv, fordi en god brugeroplevelse jo alt andet lige giver flere konverteringer.”

Samlet set giver LegLove 4 stjerner til appen. At appen ikke får den 5. og sidste stjerne skyldes primært, at appen endnu ikke kan integreres med visse 3. partsløsninger.

Er din shop meget afhængig af 3. partsløsninger, anbefaler Tex derfor at tænke sig om en ekstra gang, inden man får appen – eller kontakte DanDomain for at høre, om integrationen er mulig. Men har du en webshop, der skubber almindelige produkter ud i massevis – uden et specielt setup eller lignende – så vil Tex absolut anbefale appen, fordi brugeroplevelsen er så meget bedre.


Om LegLove

LegLove er en webshop, der sælger et bredt udvalg af strømpeprodukter. Det kan være strømpebukser, leggins, nylonstrømper, bomuldsstrømper, knæstrømper, og meget mere. De sælger alle former for strømper – i alle kvaliteter og prisklasser.

Deres ambition er at være den foretrukne online butik for alle strømpeelskende danskere og samtidig være blandt de bedste, hvad angår service, udbud og priser.

leglove banner med logoInteresseret i at vide mere om Swipe & Buy, så klik her >>

Lignende indlæg