Blog

Få dit CV online på din egen hjemmeside

Skrevet af: Rikke Toft
21. marts 2024

Med vores hjemmesideprogram kan du, helt uden at kode, skabe en flot hjemmeside, der danner rammerne om dit online CV.

 

Prøv vores hjemmesideprogram gratis i 30 dage →

Hvorfor få dit CV online på egen hjemmeside?

1. Altid opdateret

Har du et online CV, kan dit netværk og potentielle arbejdsgivere nemt og hurtigt se, hvad du kan tilbyde. Samtidig sikrer du, at alle med et link til dit CV altid har adgang til den nyeste version.

2. Synlig og anderledes

Med et online CV er din profil altid synlig for andre og adskiller sig fra mængden. Her er dit CV nemt tilgængeligt, så du har mulighed for at få præsenteret potentielle karrieremuligheder.

3. Juridisk nemmere

Persondataloven forbyder firmaer at gemme dit CV i længere tid og videresende det til andre uden dit samtykke. Med et online CV må firmaer både gemme linket til dit CV og sende linket til andre.


  

online-cv

 

Kom i gang med dit online CV med det samme

Vil du gerne prøve kræfter med en hjemmeside, hvor du kan vise dit CV frem på en flot måde? Med Dandomains hjemmesideprogram behøver du ikke at kode, så det er nemt og hurtigt at komme i gang med dit online CV.

Men hvordan kommer du godt fra start? Vi har samlet alt, du behøver at vide her:

Har du lyst til at læse mere om, hvordan du kommer hurtigt i gang med din hjemmeside? Så har vi lavet en guide til dig her.

 

6 hurtige steps til hjemmesideprogrammet

1. Vælg din branche

Start med at vælge din branche. Du kan blandt andet vælge mellem frisør, håndværker, restaurant og mange flere. Er der ikke en passende branche for dig, kan du sagtens springe dette step over.

2. Navngiv din hjemmeside
Nu skal du navngive din hjemmeside. Dit hjemmesidenavn vil stå i toppen af din forside og vil være det, som besøgende vil bruge til at finde din hjemmeside 
 
3. Vælg dit farvetema

Hvad er din stil? Vælg det farvetema, som passer til dig. Er du i tvivl om dit farvetema, så fortvivl ej! Du kan altid ændre dit farvetema igen. 

4. Vælg en skabelon

Her tilbyder vi dig massevis af gratis skabeloner. Alle er responsive, så din side ser godt ud både på mobil, tablet og desktop. Og du kan altid tilpasse dit design løbende.

5. Drag & drop dit indhold

Nu kan du begynde at bygge din hjemmeside op. Den enkle drag & drop funktion gør, at du nemt kan trække dine billeder, video og tekst over på din hjemmeside.

6. Publicer dit indhold

Når du er færdig med at bygge din hjemmeside op, er du klar til at publicere din hjemmeside og byde besøgende indenfor.

 
 
 
virksomhedsblog
 
 
 

Slip for at bruge tid på kodning

Dandomains hjemmesideprogram er optimalt for dig, der gerne vil hurtigt i gang med dit online CV - og som gerne vil fokusere på andet end kodning.

Du behøver ikke kunne skrive én eneste linje kode for at lave en flot hjemmeside til dit CV. Samtidig slipper du for at installere noget, da programmet kører via din browser.

Læs mere om vores hjemmesideprogram her →

 

Hør hvad andre kunder siger om os

Her er 3 danske virksomheder, der har etableret en flot hjemmeside med hjemmesideprogrammet.

 

Multi-Living

"Efter at jeg havde testet Dandomains hjemmesideprogram, så var jeg ikke i tvivl. Funktionaliteten var yderst brugervenlig, og det både hvad angår design, indsættelse af tekster og billeder – dette program kunne vi alle bruge."

Oplev Hundested

”Vi valgte Dandomains Hjemmesideprogram, fordi det er super nemt at bruge og dækkede vores behov i forhold til hurtigt at lave en flot hjemmeside uden kompleks opsætning.”

Baarse

”Hjemmesideprogrammet er overskueligt og ekstremt nemt at komme i gang med. Derudover er Dandomains support altid klar til at hjælpe. De bedste anbefalinger herfra.”

 

 

Er du klar til at komme i gang?

Så hent en 30-dages gratis demo her → 

 

Få inspiration til dit online CV

Et eksempel på, hvordan du bl.a. kan designe dit online CV på din egen hjemmeside. 

 

DD_HS_online_CV_eksempel

 

Hvad bør dit CV indeholde?

  • Vis, hvem du er. Vedlæg et godt billede af dig selv på dit online CV, så besøgende bliver præsenteret for dig og kan se, hvem du er. Undgå en vild baggrund og andre forstyrrende elementer. Du skal være i fokus, så det er dig, man kigger på. Så udstråler du, at du er professionel og seriøs omkring din faglige profil.

  • Fremhæv dine resultater. Med dit online CV kan du vise dig frem og prale af alle de gode resultater, du har opnået. Brug dit online CV som dit eget butiksvindue, hvor du kan præsentere alt, hvad kan du. Så vil potentielle arbejdsgivere få et indtryk af, hvad du har af relevant erfaring.

  • Udtalelser og anbefalinger. Udover at du selv viser og fortæller, hvor god du er, så kan du understrege det ved at inkludere andres udtalelser og anbefalinger om dig. Det kan være fra tidligere arbejdsgivere eller andre relevante personer, som du har arbejdet med.

  • Kontaktoplysninger. Glem ikke at skrive dine kontaktoplysninger, så besøgende ved, hvordan de kan få fat på dig. Skriv gerne flere forskellige kanaler, hvor du er tilgængelig. Du kan linke til både din mail, telefonnummer, LinkedIn-profil og andre kanaler, der er relevante. Så er du nemmere at kontakte.

 

Vælg den perfekte skabelon til dit online CV

Med Dandomains hjemmesideprogram er der en lang række gratis skabeloner, så du hurtigt kan komme i gang. 

Alle skabeloner kan tilpasses fuldstændig efter dine ønsker og behov, så dit online CV får præcis det udtryk, som du ønsker, den skal have.

Se eksempler på hjemmesider her →

 

Hvorfor vælge os?

Gratis kurser

Vi tilbyder løbende et gratis opstartskursus i Dandomains hjemmesideprogram, hvor vi gennemgår de vigtigste funktioner og får dig i gang med din side. Tilmeld dig her events.dandomain.dk.

Nyttige guides og vejledning

Har du brug for en hjælpende hånd til at komme i gang, så har vi en masse supportartikler, hvor du kan finde vejledning til opsætning af din hjemmeside. 

Læs mere her.

Dansk support

Har du spørgsmål eller behov for hjælp, er vores support til rådighed alle ugens dage - året rundt. Skriv til os på salg@dandomain.dk eller ring på 8777 9045.

 

 
 

Kom i gang i dag for 0 kr.

Oplev selv alle fordelene med hjemmesideprogrammet. Hent en 30 dages gratis prøveperiode - 100% uforpligtende. 

Prøv Hjemmesideprogram gratis i 30 dage

 

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at vide mere om, hvorfor man bør få en hjemmeside?

Læs med her og få 5 gode grunde til at have en hjemmeside →