Hjemmeside

Opnå en række fordele og øg dine indtjeningsmuligheder – bliv DanDomain shoppartner

Vil du gerne have at din DanDomain webshop bliver løftet til næste niveau? Og vil du gerne dele ud af din viden og øge din indtjening? Bliv shoppartner!


Drømmer du om at give webshopejere en god start - eller løfte dem til et nyt niveau? Og vil du gerne dele ud af din viden og øge din indtjening? Så er Danmarks største kommercielle e-commerce partnernetværk lige noget for dig!

Men hvad går det ud på? Og hvordan kommer du med?

Læs med videre i dette blogindlæg, og hvor vi ser på, hvad det vil sige at være en DanDomain shoppartner, hvad du får ud af det, og hvordan du kommer med.

Start din DanDomain webshop i dag lige her.

Danmarks største kommercielle e-commerce platform

Som shoppartner hos DanDomain bliver du en del af Danmarks største kommercielle e-commerce platform. Du vil indgå i et partnernetværk, hvor kommunikationen er tovejs – det samme er udbyttet. Vi hjælper dig med
kontakten til et stort netværk, og giver dig mulighederne for at øge din indtjening.

Vi har helt unikke shoppartnere, som alle byder ind med hver deres kompetenceområde – og sammen, er de i stand til at levere uovertruffen service samt imødekomme de ønsker, som din webshop skulle sidde med.

Shoppartnerne sikrer dig sparring, optimering, design, udvikling og meget mere. Uanset om du ønsker at markedsføre din webshop, at ligge øverst på Google, få et nyt look eller tilføje en unik funktion, så finder du en DanDomain shoppartner, der kan løfte opgaven.

For at tydeliggøre deres kompetencer har vi inddelt dem i fire typer: affiliate,
design, app og business.

Fælles for dem alle er, at de indgår i et samarbejde hvor:

  • Du bliver markedsført på DanDomains hjemmeside som shoppartner
  • Du har mulighed for at sælge dine ydelser både via og sammen med DanDomain
  • Du bliver synlig for mere end 3.000 + webshopejere, som kan kontakte dig

Desuden er du med til at definere dansk e-handels udtryk i fremtiden.

Som forhandler har du rygdækning i vores kompetente support- og driftsafdeling. Vi sikrer en stabil og sikker drift gennem vores state-of-the-art datacenter, og vi står selvfølgelig til rådighed og giver gratis forhandlerservice samt adgang til et stort udvalg af salgsværktøjer.

Hvad har andre fået ud af at være DanDomain-shoppartner?

Simon Dyngby, der er af indehaver af Dyngby.com, har været DanDomain-partner siden 2009, og har haft mere end 500 kunder igennem:

”Jeg får kunder ud af det. Kunder her fra DanDomain. Og så får jeg også det ud af det, at jeg er en del af DanDomain’s succes. Jo større DanDomain bliver, des større bliver jeg. Jeg kunne have valgt alle
mulige andre steder, men jeg synes bare, at det passer godt til de kunder, jeg har,”
fortæller Simon Dyngby.

Vi har også talt med ejeren af Mediafunction.dk, Jakob H. Pedersen, som har været DanDomain-partner i godt fire år.

”Den største fordel ved at være DanDomain-partner er, at mit arbejde er enormt afhængigt af, at kunderne har en optimal platform, et lækkert design og nogle fede funktioner. Da jeg arbejder med at tiltrække trafik til de her webshops, så afhænger mit resultat af, at shoppen konverterer godt. Så det her med at have et netværk af andre partnere, som er dygtige til det, de laver, det ser jeg som den største fordel,” fortæller Jakob H. Pedersen.

Når vi spørger Jakob, om han kunne have valgt et andet partnernetværk, er han slet ikke i tvivl om, at DanDomain partnernetværket, er det rigtige sted.

“Der er ingen tvivl om, at vi er det rigtige sted. Vi vil jo gerne være der, hvor e-handelsbranchen den er, og det er blandt andet her hos DanDomain. Vi oplever vækst i vores bureau, hvor vi hjælper rigtig mange webshops med AdWords og Analytics. I den forbindelse er det på alle måder positivt for os at være en del af økosystemet hos DanDomain,” slutter Jakob H. Pedersen af.

Læs meget mere om alle vores shoppartnere her.

Partnernetværket er et kvalitetsstempel – også for kunderne

Neil Rokkjær, som er Managing Partner hos IEX, ser partnernetværket som et kvalitetsstempel for sin egen forretning, og han synes, at der er god synergi partnerne imellem. Der er en god fordeling af, hvad partnerne hver især tilbyder, hvilket er vigtigt i forhold til kontakten til kunderne. Selv ser han det som en inderkreds, der kan tilbyde noget helt unikt på grund af det interne samarbejde, der er, også selvom partnerne hver især er konkollegaer.

Jeg synes, at det giver noget eksklusivitet at være partner. Ikke kun for os, men også for kunderne. Det giver også en mulighed for at se ens arbejde udefra i stedet for indefra. Det kan man ikke med andre webshops.”

Faktisk vil han gå så langt som at sige, at det at være DanDomain shoppartner har øget IEX’s indtjening. Til trods for en start med problemer i udviklingen så ryger den færdigbagte intergrationsapp fra IEX over
disken som varmt brød. Og den succes tilskynder han blandt andet partnerskabet.

Der har været en enorm tiltro. Det kan skrante lidt i starten, men tiltroen den har bare været der hele tiden. Og det er især der, hvor jeg mener, at DanDomain er rigtig gode. De tror på iværksætteriet og kan få forretninger til at blomstre, og det kan vi helt klart godt mærke,” afslutter Neil Rokkjær.

Det lyder spændende! Hvordan bliver jeg DanDomain shoppartner?

Hos DanDomain kan alle i princippet blive en del af partnernetværket. Men vi er meget selektive i vores udvælgelse, og det er kun de allerbedste i deres felt, der slipper gennem nåleøjet. Dels for at opretholde den vanlige høje standard. Og så selvfølgelig for at kunne tilbyde vores kunder de bedste ydelser på markedet.

Kan du se muligheder i at være DanDomain shoppartner, og mener du, at du har noget godt at tilbyde, så send din anmodning allerede i dag!

Send din anmodning her.

Du er også meget velkommen til at tage en uforpligtende snak med Michael Møller, der står for vores DanDomain partnernetværk.

Du kan kontakte Michael Møller på følgende:

Tlf.: 7930 4215

Læs mere om de forskellige partnermuligheder her.

Har du endnu ikke en webshop? Så prøv 30 dage gratis her.
___

Har du spørgsmål? Så skriv dem i kommentarfeltet herunder, så besvarer vi dit spørgsmål hurtigst muligt.

Lignende indlæg