Blog

Tag med på "rejsen til skyen" og arbejd hvor som helst og når helst

Skrevet af: Rikke Toft Rønn
8. marts 2017

Det har aldrig været nemmere og mindre kompliceret at arbejde når som helst og hvor som helst. Behovet for at være mobil og fleksibel er tiltagende, og forbrugerne efterspørger i stigende grad løsninger i skyen - såsom Office 365.

Vi er nu ved at bevæge os over i en arbejdsmæssig tilstand, hvor de gamle, konventionelle arbejdspladser og arbejdsstationer er uddøende racer. Vi kan sende e-mails på farten. Vi kan lave PowerPoint præsentationer på færgen eller på bagsædet i bilen. Vi kan med andre ord arbejde, hvor vi har lyst - og vi er ikke længere bundet af en stationær internetforbindelse.

Med Wifi kan vi arbejde online, hvor der er trådløs forbindelse - eller også kan vi arbejde offline og stadig have de samme funktionaliteter til rådighed. Netop derfor er vi så ovenud begejstrede for den komplette kontorløsning Office 365.

Det giver os alle de muligheder, vi har brug for i vores professionelle dagligdag.

 

Office 365 handler om at opfylde behov

Vi har nu forhandlet Office 365 i nogle år.

Med et ønske om at give dig bedre muligheder for at kunne gøre alt det, du ellers kan ved dit skrivebord, er Office 365 ikke bare et produkt, der gør dette muligt. Det er overliggeren for, hvordan vi imødekommer vores arbejdsmæssige behov bedst muligt og rent faktisk kan udføre vores job på samme måde.

Det gælder, uanset om du sidder i flyet på vej til et møde med forretningsforbindelser, eller når du er på vej ud til en potentiel kunde for at fremlægge dine idéer eller vise dine produkter frem.

  • Du får alle de kendte Office-programmer med i pakken.
  • Der er e-mail, kalender og kontakter, som konstant er synkroniseret på tværs af dine enheder.
  • Du kan arbejde mere effektivt, da du har nøjagtig de samme værktøjer og redskaber på din computer, tablet og smartphone.
  • Desuden skal du slet ikke bekymre dig om sikkerhed af dine data og filer, da de ligger godt og sikkert ude i skyen. 
  • Du skal ikke bekymre dig om manuel backup eller sikre dig imod, at din computer går i stykker, da der ikke er noget, der ligger lokalt.
  • Og så er din Office 365 løsning i skyen altid den nyeste version, da det opdateres helt automatisk.

 

 

Flyt dine data i skyen og vær mere mobil

Der er stadig en del, der har det bedst med at have alle deres kontorprogrammer lokalt. Det har dog sine klare begrænsninger. I det øjeblik, hvor du skal ud af døren, kan du ikke opnå samme grad af effektivitet og fleksibilitet, da du ikke har adgang til Office, Word, PowerPoint, Excel osv.

Hvorfor ikke vælge en løsning, hvor det er muligt at have de samme muligheder til lands, til vands og i luften, når det er mere sikkert og meget bekvemt og belejligt? Her i Dandomain mærker vi en stigende interesse for cloud-løsninger, da folk vil have adgang til deres data og deres programmer hvor som helst og når som helst.

Har du fået en god idé, som du har behov for at skrive ned. Har du ikke nået det, du skal før et møde - jamen, så har du mulighed for at færdiggøre dit arbejde ved at være mobil og ikke at være stationær. "The freedom of movement" hersker som aldrig før.Og det gør det meget nemmere for dig at være professionel, da du ikke er geografisk eller teknisk begrænset.

 

Lad Dandomain hjælpe dig med Office365

Sidder du lige nu i en virksomhed, hvor du har indset, at tiden er løbet fra jeres nuværende kontorløsning?

Eller mangler du alle de velkendte kontorprogrammer til privat brug? I så fald vil vi gerne invitere dig med på en rejse til skyen, hvor du får Office 365 og alle de unikke og behovsdækkende muligheder, som er beskrevet her i indlægget.

Har du brug for råd og vejledning til at komme igang, eller har du ikke lige fundet vejen til skyen endnu, har vi altid kompetente og hjælpsomme supportmedarbejdere til at hjælpe dig.

Skal du have Office 365 for business eller privat, så kontakt os på telefon 87 77 90 45 eller skriv til salg@dandomain.dk. For at hjælpe dig godt i gang med dit nye Office 365 har vi lavet nogle nemme guides, som tager dig igennem de forskellige funktioner og muligheder.

Se dem her