Blog

Brugervenligt hjemmesideprogram blev løsningen for dansk producent

Skrevet af: Maria Andersen
31. januar 2020

Multi-Living fokuserer udelukkende på at fremstille køkken, bad og garderobe i den absolut bedste håndværksmæssige kvalitet og finish. Den privatejede danske designproducent ønskede et nemt og brugervenligt system, hvor de kunne fremvise deres produkter og løsninger på en ny måde – og her blev Dandomains hjemmesideprogram løsningen.

Hjemmesideprogram blev løsningen

Med en fabrik der havde eksisteret siden 1999 uden en moderne, funktionel hjemmeside, måtte salgschef, Niels Christian, i gang med at researche på nye mulige hjemmesideprogrammer. I februar 2019 åbnede Multi-Living deres nye hjemmeside. Hør, hvilke overvejelser de gjorde sig, inden de valgte hjemmesideprogram. Læs også om, hvorfor valget faldt på Dandomains hjemmesideprogram.

 

Vigtigt at skille sig ud fra mængden - både på sortiment og hjemmeside

At skille sig ud fra mængden kræver ikke kun en god service, et bredt produktsortiment og et uendeligt univers af løsninger. Det kræver også en hjemmeside, hvor man som virksomhed kan vise kunden alle ens produkter og løsninger.

"Som mindre virksomhed er vi selvfølgelig presset af de store spillere på markedet. Mange kæder strammer ind omkring sortiment, og enten vælger kun at sælge skabe som usamlet eller kun som samlede elementer, hvor vi går lidt den anden vej. Hos os kan man både få skabene usamlet og samlet, og vi kan levere skabe på speciel mål, sammen med låger på speciel mål. Ønsker kunden fronter, som vi ikke har i vores standard sortiment, så hjælper vi vores kunder med at finde det som ønskes," siger Niels Christian og fortsætter: 

"Alt dette ville vi aldrig kunne vise vores kunder uden en hjemmeside. Så vi skulle hurtigst muligt have fundet et brugervenligt hjemmesideprogram, der var let for os at opsætte en hjemmeside i, og som var moderne for kunden."

Multiliving -  Køkken og badeværelser

Vigtige overvejelser ved valg af hjemmesideprogram 

Det var vigtigt for Multi-Living, at de kom i gang med at udvikle en hjemmeside, så de kunne fremvise deres produkter på en ny og moderne måde. 

Overvejelserne for valg af hjemmesideprogram var der mange af. Både funktionalitet, support og økonomi var oppe at vende: 

"Da vi begyndte vores research omkring hjemmesider, så søgte vi efter et program, hvor funktionaliteten var førsteprioritet. Det skulle være et program, som alle i virksomheden i princippet skulle kunne bruge. Derudover er der altid økonomi med i spillet, og her kunne vi klart se en fordel i Dandomains hjemmesideprogram, da det var til en overkommelig pris. Vores mål var også at finde en udbyder som havde support, som var til at komme i kontakt med, når vi ringede, og ikke fakturerede os, hver gang vi havde brug for hjælp", siger Niels Christian.

 

Hvorfor valgte Multi-Living Dandomains hjemmesideprogram?

Selvom funktionalitet, support og økonomi spillede en stor rolle i overvejelserne af valg af hjemmesideprogram, var der alligevel én ting, som spillede en endnu større rolle for Multi-Living: brugervenligheden af hjemmesideprogrammet. 

Niels Christian startede med at teste Dandomains hjemmesideprogram. Her opbyggede han hurtigt og nemt en forside samt en del undersider - og så var han ikke længere i tvivl.

"Efter at jeg havde testet Dandomains hjemmesideprogram og prøvet at opbygge forsiden samt en del undersider, så var jeg ikke i tvivl. Funktionaliteten var yderst brugervenlig, og det både hvad angår design, indsættelse af tekster og billeder – dette program kunne vi alle bruge," siger Niels Christian.

 

Egen webshop til Multi-Livings forhandlere

Multi-Living bliver nok aldrig helt færdige med at bygge på hjemmesiden. Det er nemt for dem at opdatere og tilføje nye undersider. Men Multi-Livings fremtidsplaner er større end blot diverse opdateringer og tilføjelser. De vil gerne udvide med en webshop til deres mange forhandlere.

"Vi har diskuteret internt, at vi på sigt vil have en webshop til vores mange forhandlere, hvor de har mulighed for at bestille deres ordrer – dette med personligt login til hver enkelt forhandler."

- Niels Christian, salgschef

Multiliving - Garderobe

"Det brugervenlige hjemmesideprogram var altafgørende for os"

For Multi-Living var det hjemmesideprogrammet, der var med til at styrke dem på markedet.
Niels Christian vil til enhver tid anbefale Dandomains hjemmesideprogram. 

"Jeg vil til enhver tid anbefale Dandomains hjemmesideprogram. Det er et brugervenligt system og til en overkommelig pris. Derudover fungerer supporten optimalt, da der sjældent er ventetid i telefonen og altid en kompetent medarbejder i den anden ende," fortæller Niels Christian.

"Dandomains brugervenlige hjemmesideprogram var altafgørende for os. Det var med til at styrke os på markedet," afslutter Niels Christian.

Har du ligesom Multi-Living brug for en hjemmeside? Så kontakt Dandomain allerede i dag, eller prøv vores gratis uforpligtende 30-dages prøveperiode lige her.