Events

3 ting vi elsker ved Ehandelsdagen i Skive

Som Danmarks største webshopplatform elsker vi alt om E-handel. Her er de 3 absolut fedeste ting, som vi bare elsker ved Ehandelsdagen. Er du enig?


Anmeldelse af Ehandelsdagen

3 gode grunde til at deltage

I dette blogindlæg fremhæver vi de 3 absolut fedeste ting, som vi bare elsker ved Ehandelsdagen i Skive. DanDomain har været fast sponsor af Ehandelsdagen i alle årerne det er blevet afholdt, netop for at støtte op om dansk e-handel og iværksætteri. 

Hvad er Ehandelsdagen?
Ehandelsdagen er en konference målrettet den almindelige e-købmand i Danmark, med plads op til 500 danske iværksættere. Hos DanDomain glæder vi os meget til, at du kommer forbi vores stand på Ehandelsdagen. Lad os tage en snak om, hvordan det går med din webshop.

… Men først får du 3 ting, vi elsker ved Ehandelsdagen. 

#1: En hel dag dedikeret til e-handel

E-handlen blomstrer i Danmark og sætter gang på gang rekorder. Udlandshandlen er også stigende. Derfor er Ehandelsdagen et fremragende tiltag, hvor vi kan dele viden og styrke dansk e-handel som helhed, så vi står stærkere mod den hårde konkurrence fra de store udenlandske giganter som Zalando, E-bay og Amazon.

Ehandelsdagen er en konference om e-handel og alt, hvad du har brug for at vide for at få succes med din webshop. Det er en hel dag fyldt med tips, tricks og værktøjer til online købmandskab.

deltagere til ehandelsdagen

#2: Knivskarpe oplægsholdere

Dagen byder på et sandt overflødighedshorn af dygtige oplægsholder, spændende cases og relevante emner - ikke mindre end 15 værdiskabende foredrag.

Du kan f.eks. blive klogere på sociale medier, e-mailmarkedsføring, søgemaskineoptimering, AdWords, konverteringsoptimering, video, content marketing og Facebookannoncering. Flere oplæg findes endda både til begyndere og til øvede. Talerne er blandt de bedste i branchen.

 

#3: Mulighed for at netværke med andre e-handelsnørder

Uanset om du er ny eller erfaren e-købmand, kan du med fordel udveksle erfaringer med de andre deltagere på dagen. Du er nemlig garanteret en samling garvede e-handelskøbmænd og -aktører, som med al sandsynlighed sidder med samme udfordringer som dig – og måske har de endda et løsningsforslag med i ærmet.

Hvis du ikke netværker i løbet af dagen, kan du gøre det om aftenen, hvor der er afsat tid til et decideret netværksarrangement med middag.

Ehandelsdagen DanDomain stand

[Billedbeskrivelse:] 
Gitte (til venstre i billedet) har netop kastet sig ud i eventyret som e-købmand og har overtaget ejerskabet af en DanDomain Webshop, der har eksisteret siden 2013. Besøg webshoppen her: cool-sko.dk
DanDomain Succeshistorier

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Ehandelsdagen er et must, hvis man trænger til inspiration i dagligdagen!

"Jeg har været med DanDomain til Ehandelsdagen, lige siden de startede i 2017. Hvert eneste år har Lise, Søren og Dennis formået at stable et arrangement på benene, fyldt med hygge, vidensdeling og netværk mellem ligesindede e-købmænd. Modsat mange andre e-handelskonferencer i Danmark, så er Ehandelsdagen helt jordnær og du kommer hjem med en masse håndgribelig viden du kan overføre til din egen webshop."

kathrine-svendsen_circle

Kathrine Svendsen
Marketing & Event Manager, DanDomain A/S

Skal du med til Ehandelsdagen?

Ehandelsdagen løber af stablen i Skive. Konferencen holdes hvert år i februar måned og varer typisk fra kl. 08.30 - 20.00. Læs mere og tilmeld dig her: http://ehandelsdagen.dk

... mens der stadig er ledige pladser 😉

 

 


Hvad synes du selv om arrangementet?

Fortæl hellere end gerne hvorfor / hvorfor du ikke har købt billet til Ehandelsdagen.
Smid gerne din kommentar nedenfor.

Lignende indlæg