Deltagerrekord på første gratis seminar af mange i efteråret

SEO-GRATIS-KURSUS

Efteråret er traditionelt iværksætteriets højtid, og vi har lagt os i selen for at støtte op om de mange gode initiativer derude. En serie af 11 gratis arrangementer i hele Danmark kom godt fra start med rekord mange deltagere på det fjerde .TakeOff seminar.

Drømmer du om egen shop? Opret webshop, som er SEO-optimeret.

Emnet var SEO, og hvis deltagerne var kommet for at blive strøget med hårene, var dagens hovedperson klar med et koldt wake-up call på en lummer eftermiddag.

“Søgeordsoptimering er benhårdt arbejde, og konkurrencen om de øverste pladser er blevet langt hårdere de seneste år.”

SEO-konsulent, og indehaver af WISEO, René Poulsen havde hverken lette løsninger eller gyldne løfter med i sit oplæg. Til gengæld havde han tegningen med til et stabilt og langtidsholdbart SEO-hus. Et hus bygget på et fundament af stabil teknik, bygget op af uendelige rækker af optimering og dækket med kløgtigt udtænkt indhold med udgangspunkt i kundernes behov.

Pointerne blev bygget op omkring masser af gode og mindre gode eksempler, som blandt andet tog et større danske rejseselskab under kærlig behandling. Og så blev deltagerne klogere på vigtigheden af at finde niche-søgeord, og hvordan man finder dem med størst potentiale.

Bedømt på deltagernes reaktioner faldt den ligefremme tilgang i god jord. Vi snakkede med indehaverne af tre DanDomain WebShops med base i henholdsvis Vejle, Horsens og Randers.

SEO-kursus-nymunderingJohn Meinhardt, nymundering.dk

“Det er et stort emne, og man kommer hurtigt til at føle sig lidt lille. Men det er på den anden side fedt at se, det kan lade sig gøre at komme til tops, hvis man griber det rigtigt an. Seminaret er et super godt initiativ, og jeg kan godt forestille mig, det ender med, at vi køber noget hjælp til at komme godt i gang.”

Shop-kursus-familieoglivGitte og Dino Jensen, familieogliv.dk 

“Selv om vi har læst meget om emnet omkring, så er det godt at få det sat i en større sammenhæng, og vi skal i hvert fald hjem og arbejde mere med vores title tags. Vi sælger sunde alternativer til almindelige fødevarer, og der er flere forskellige trends omkring sund livsstil, så vi skal finde ud af, hvordan vi rammer det, folk søger på.”

SEO-kursus-shopthomasGitte Kaas Nielsen og Helle Andresen, shopthomas.dk

“Det har været virkelig godt at få et overblik over potentialet med søgeordsoptimering, og selv om det blev lidt teknisk, så havde vi jo mulighed for at stille spørgsmål. SEO virker på mange måder mere langtidsholdbart end AdWords, og vi fik et godt indtryk af René som en kompetent og troværdig partner, der kan hjælpe os godt i gang.

Ti nye webshop-kurser i hele Danmark

Sammen med erhvervsportalen IVÆKST rejser vi i løbet af efteråret landet rundt med kurset “Webshop for begyndere”. Går du, eller en du kender, med planer om at starte en webshop, er her muligheden for at få et indblik i, hvad der kræves, og hvordan man får en bæredygtig start.

Find et kursus nær dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.