Derfor valgte 100 år gammel virksomhed DanDomain extra

På trods af sine nu 100 år er virksomheden H. Daugaard en yderst moderne og topprofessionel virksomhed. Sådan vil de også gerne se ud på nettet – derfor valgte de DanDomain extra, som er DanDomains bedste hjemmesideløsning, hvor du kan få det, som du vil have det.

DanDomain extra er vores full service hjemmeside-koncept til alle, der ønsker en lækker og professionel hjemmeside uden bekymringer. Med DanDomain extra bliver der taget hånd om alt fra drift til domæne og design, og du skal ikke tænke på andet end, hvordan du vil have, at din hjemmeside skal se ud. Med andre ord – du kan få det præcis, som du vil have det – uden at røre en finger.

Transportvirksomheden, H. Daugaard, udtaler følgende om DanDomain extra:

“Vi har siden den første kontakt haft et fremragende samarbejde med såvel DanDomain som deres partner, som har designet vores nye hjemmeside. Når man starter sådanne projekter op, har man oftest en ide om, hvor man skal hen, men man ved sjældent helt, hvor man ender. Her har jeg fra såvel DanDomains som DanDomains hjemmesidepartners side oplevet et ualmindeligt stort kundefokus samt fleksibilitet i det daglige arbejde hele vejen igennem. Partneren, der har designet hjemmesiden har været rigtigt stærk og et stort aktiv i at bygge en simpel samt meget dynamisk hjemmeside, som jeg er blevet rigtigt glad for,” siger salgsdirektør i H. Daugaard, John Brøndum.

Vigtigt med det personlige præg

Med en helt ny og professionel hjemmeside er det vigtigt for virksomheden at få implementeret deres DNA. Med 100 år på bagen er der en del historie, der skal fortælles.

“I vores branche har vi ofte fokus på terminaler og biler, men den største ressource, vi har, er og bliver vores dedikerede medarbejdere. Derfor har det været vigtigt for os at få det personlige præg med på hjemmesiden, som jeg synes er lykkedes rigtigt godt. Med den nye side forventer vi at fremstå som den moderne virksomhed, vi er – om end vi lige er blevet 100 år i september,” siger John Brøndum.

Du finder din nye hjemmeside her

Nyt ansigt udadtil skal give mere trafik

Ud over at få et nyt og opdateret 2016-look har H. Daugaard også haft det for øje, at den nye hjemmeside, som er SEO-optimeret og responsiv, skal give mere trafik. Både på siden, men også i det virkelige liv, da H. Daugaard jo beskæftiger sig med transport.

En god hjemmeside er firmaets ansigt udadtil, og vi er meget tilfredse med det resultat, der er kommet ud af det hårde arbejde over de sidste måneder. Med udgangspunkt i de rapporter, vi trækker, om hvor mange der besøger vores hjemmeside, kan vi se, at antallet stiger. Det vil afgjort blive mere med den nye hjemmeside, som DanDomain har hjulpet os med. Jeg kan varmt anbefale DanDomain til virksomheder, som overvejer en ny version af sig selv. Det er en rigtigt value for money-virksomhed, der aktivt lytter til vores behov, men også har udfordret os på den gode måde, ” siger John Brøndum.

Sådan ser H. Daugaards nye side ud nu sammenlignet med før.

top_x-dauggard

Ny hjemmeside?

Trænger du eller din virksomhed til en ny, billig og professionel hjemmeside? Med DanDomain extra har du muligheden for at få et website, der er responsivt, SEO-optimeret, unikt design og al den support, du har behov for. Du får desuden din egen Account Manager, løbende opdateringer samt domæne og drift med i prisen. Vi har en hjemmesideløsning, der dækker ethvert behov.

Er du i tvivl om, hvilken hjemmeside du skal vælge?

Responsiv er et must

Derfor SKAL din side være responsiv

Køb dit webhotel her

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.