Erhvervsprisen 2014 gik til DanDomain A/S

Fodboldspillere, musikere, skuespillere. Alle siger de, at den bedste anerkendelse man kan få, kommer fra dem, man har tættest på. Og de har noget at have det i.

Det var i hvert fald et stolt øjeblik for administrerende direktør Ronnie Bach Nielsen, da han ved et arrangement tirsdag eftermiddag modtog Erhvervsprisen 2014 ved Randers Erhvervs årsmøde sammen med partner og medstifter Ken Boye.

”Det er stort. At blive tildelt en anerkendelse af netop det lokale erhvervsliv betyder faktisk rigtig meget, både for os personligt og for hele virksomheden. Det bekræfter os alle i de værdier og måder at gøre tingene på, som har taget os til, hvor vi er i dag.”

Prisen uddeles årligt til en virksomhed, der har gjort sig særligt bemærket i kraft at dens resultater, og som har en afsmittende effekt på kommunens øvrige erhvervsliv.

”DanDomain lever i den grad op til begge kriterier,” siger Uffe Færch, direktør for Erhverv Randers, om bevæggrunden for Erhvervsrådets valg for 2014, og uddyber;

”For det første er det jo en fantastisk iværksætterhistorie med en virksomhed, der er vokset fra et kælderlokale til det store flotte glashus, man netop har erhvervet. Det er derudover en virksomhed, som løfter gennemsnittet, når det gælder vækst og resultater, og som vi er stolte af at have i kommunen.”

Profilerer Randers overfor virksomheder og borgere

Erhverv Randers faciliterer blandt andet netværk mellem lokale virksomheder, og er et af landets største erhvervsråd målt på medlemstal. Den selvejende institution virker desuden som sparringspartner for det lokale erhvervsliv, og Uffe Færch mener, at andre virksomheder kan finde inspiration i DanDomains tilgang til vækst.

”Det er fantastisk, at man har formået at skabe så markante økonomiske resultater og fastholde et skarpt fokus på høj kunde- og medarbejdertilfredshed. Det er et eksempel til efterfølgelse på, at der er harmoni mellem de to.”

Ud over de eksisterende virksomheder i Randers og omegn håber direktøren for Erhverv Randers, at valget af DanDomain kan være med til at profilere lokalområdet positivt overfor både erhvervslivet og borgere i andre byer.

”Historisk har der ikke været nogen stærk kultur for it-virksomheder i Randers, og derfor har det stor værdi, at DanDomain viser vejen i en tid, hvor den traditionelle industri har det svært. Desuden viser DanDomain, at det er attraktivt at arbejde i Randers for medarbejdere, der bor byer som Aarhus, Aalborg, Viborg, Grenaa og Bjerringbro,” siger Uffe Færch.

Erhvervsprisen er i de seneste år gået til emballagevirksomheden Toppac (2013) og Randers Havn (2012).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.