Guldsmed vandt ny iPhone 6… i guld!

Guldsmed Kristian Otte fra Aalborg kan dårligt tro sine egne ører, da undertegnede ringer ham op en solbeskinnet tirsdag middag for at fortælle, at han har vundet DanDomains kundetilfredshedsundersøgelse. Præmien for de få minutters anstrengelser er en splinterny iPhone 6, guld, 64 GB. Grunden til at han dårligt kan tro det, er, at der vist er en anden, der har deltaget på hans vegne. Begejstret lyder han da alligevel.

“Det er jeg super glad for! Den havde jeg altså ikke lige set komme. Og jeg tror sgu lidt, at det er fordi, at det er konen, der nok har deltaget. Det er hende, der sidder med selve shoppen og besvarer mails og sådan noget”, griner Kristian Otte.

Sammen driver de webshoppen, KRISTIANOTTE.DK, og her er det Kristian, der tager sig af håndværket og konen det administrative. Webshoppen, hvorfra de sælger guldsmykker, diamanter og ædelstene, som er håndlavet i lokalerne i Aalborg, har de hos DanDomain.

“Jeg er fuldt tilfreds med DanDomain, og jeg synes, I yder en fantastisk service. Jeg er stødt på mange, der siger det, og det er da klart, når man kan få hjælp til alt,” siger han.

Lav din egen webshop

Hvad skal man med blomster, når man kan give en iPhone 6?

KRISTIANOTTE.DK er forholdsvis ny på nettet, men er da begyndt at reklamere for sig selv på de sociale medier. Egentlig startede han småt ud og ville sælge til private kunder i Aalborg-området, men de planer har ændret sig.

“Det er jo på nettet, det sker. Man er bare nødt til at være der. Og så kan det jo være, det kan lokke nogle flere kunder til, som gerne vil have noget unikt, håndlavet fremfor sådan noget masseproduceret fra Østen. Vi laver det hele selv her og vil gerne give folk noget, de andre ikke har og i en bedre kvalitet,” fortæller han stolt.

Det er som sagt konen, der tager sig af webshoppen, og Kristian der smeder, sliber og pudser deres levebrød af. Men selvom han står oprettet alene som kunde her hos DanDomain, så kan han ikke tage æren for det, som konen gjorde for ham.

“Jeg står lidt og mangler en telefon, men det gør hun jo også. Hun har snakket lidt om, at hun gerne vil have sådan en iPhone, så den skal hun da have. Det er jo hende, der har gjort det arbejde, der skal til, og det skal hun selvfølgelig have æren for,” slutter han af.

Hvis du vil være ligeså heldig som Kristian Otte, eller rettere sagt hans kone, så deltag i vores tilfredshedsundersøgelser, som fremover udkommer hvert halve år.

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.