Kursister er begejstret for opstart-hjælp

Traditionen tro, fristes man til at sige, lagde DanDomain mandag eftermiddag og aften lokale til endnu et kuld inspirations- og videnssøgende kursusdeltagere med iværksætterdrømme. Deltagerlisten talte sytten navne, som alle var kommet med en idé om at begive sig ud på et eventyr med en webshop hos DanDomain. Flere var endda noget længere i processen og havde etableret sig. Men gode råd er ofte dyre-bare ikke hos DanDomain. Her afholdes der ofte seminarer af den ene eller form – herunder start up-kurset, som dette var tilfældet. Det er ganske gratis og afvikles cirka én gang månedligt for kommende og nuværende webshopejere, som har brug for en hjælpende hånd med opstart af webshop.

Øvelse gør mester

Som det er med alt, gør øvelse mester. Det her er ingen undtagelse. Jo mere, man arbejder med det, des bedre bliver man til det og kan udnytte de fantastiske muligheder, der ligger i DanDomain webshop8, som nyligt er gået i luften med en version 8.2. Shoppen har fået et facelift, et produktfilter, en adminbar til lettere redigering samt en masse andre features. Har du allerede en webshop, vil du som altid få besked i din shopadministration. Deltagerne denne mandag aften blev udstyret med en demoshop, som kurset igennem blev omdrejningspunktet. Her blev der gennemgået, hvordan man skifter billeder, knapper, tekster og priser. For bare at nævne nogle af det teknikaliteter, der blev efterprøvet i egen praksis af deltagerne.

woicik start”Hvis vi selv havde siddet med det derhjemme, skulle vi såmænd nok have fundet ud af det, men det er bedre her. Det giver lige det sidste”, siger Anders Wojcik fra Hjørring, som er i gang med at etablere en webshop netop nu. Dog var han i færd med at starte sin webshop andetsteds, men de kunne ikke levere varen.

”Så snakkede jeg med en, som sagde, at jeg skulle vælge DanDomain. Brug dem her. De kan det og det, og der er det, vi skal bruge. Så det var derfor, vi endte her”, fortæller Anders, som er på springbrættet med webshoppen Torneqe, som sælger solfilm.

Godt med nærvær og fysisk support

Hos DanDomain går vi meget op i at hjælpe vores kunder godt på vej, så de har de bedste forudsætninger for at blive en succes. Og det bliver taget godt imod.

hanne start”Jeg har købt en shop og har siddet og leget lidt med den derhjemme. Men det her med at få gennemgået de mest basale ting – det virker rigtigt godt. Det er jo en helt ny verden for mange, og det kan være lidt forvirrende at tale med en om i det i telefonen. Så er det godt at komme her. Det gør det lidt nemmere”, siger Hanne Iversen fra Ålborg,

Hanne Iversen er som mange andre deltagere helt grøn i faget og skal i gang med det hårde arbejde, der skal til, hvis man vil have succes.

”Jeg er kun i opstartsfasen, så jeg skal hjem at arbejde med det mange mange gange. Man skal jo have hænderne ned i skidtet”, griner hun. Hanne Iversens shop kommer til at hedde sistersbuy.dk, hvor du kan købe tøj. Så hold øje med den i fremtiden.

Husk. Du kan også gøre som Anders og Hanne og få hjælp til opstart af din egen webshop. Du kan også få gode tips til søgemaskineoptimering og meget mere.

Hold øje med kommende seminarer og start up-kurser her.

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.