Hvilken type e-mail skal du vælge? Få svaret her…

Du kender det sikkert alt for godt. Du skal købe et produkt, og udbuddet er bare enormt stor. Det kan være en jungle at finde hoved og hale i. Hvordan vælger du det helt rigtige produkt for dig? Det ville naturligvis være skønt, hvis der var et facit. Det er der bare ikke altid. Det samme gør sig gældende, når du skal vælge, hvilken type e-mail der opfylder dine behov bedst muligt. Derfor satte jeg mig for at spille djævlens advokat på dine vegne, så du kan vælge det rigtige produkt. Jeg havde dertil allieret mig med én af vores Product Managers, som sad klar til at guide mig igennem junglen. Faktisk var det ikke så slemt, hvis jeg lige må have lov at feje for egen dør, da vi her hos DanDomain har nøje udvalgt nogle e-mailløsninger, som hver især rammer behovene hos den ene eller anden. Nuvel. Lad os kaste os ud det.

Få Exchange Email her.

E-Mailen, der ikke kan andet end at være e-mail

Pop3-mail eller Mailhotel, som det hedder i daglig tale her på matriklen, er e-mailløsningen til vedkommende, der bare ønsker at kunne sende og modtage e-mails. Intet andet. Du får præcis den funktionalitet, du skal bruge og ikke mere. Adgang til e-mailen sker via din webmail eller en klient som fx Outlook. Har du brug for at sende og modtage e-mails til din familie, eller hvem det nu end må være, er denne enkle løsning rigeligt til dig. Du får 1 GB plads til dine e-mails, hvilket ofte dækker langt de største behov for en privatperson. Desuden medfølger der virusscanning, spamfilter og daglig backup. Vores virusscannere bliver opdateret dagligt, så du altid er godt beskyttet. Vi sælger dig ikke bare et produkt. Vi sørger også for sikkerhed og stabiltet. Det er med i prisen! Yderligere yder vi gratis telefon- og mailsupport, så du altid har hjælpen i nærheden. Skulle du gå hen at få behov for yderligere services såsom en hjemmeside, så klarer vi naturligvis også den. Ja, tak til Mailhotel.

E-mailen til dig på farten

Er du derimod kørende sælger eller bare en person, der godt kan lide konstant at være kontaktbar og mobil, så er Hosted Exchange løsningen for dig. Alle dine mapper, kontakter, kalender og e-mails synkroniseres på tværs af dine enheder, så du har alt lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig. Du har også adgang fra hvilken som helst computer, når du blot logger på din webmail. Hosted Exchange er til for dig, der vil være mere effektiv i hverdagen. Styrk samarbejdet mellem kolleger med fælles mapper og del jeres kalendere. Du får ubegrænset, dansk support, og så står vi for sikker og stabil drift heraf. Vi tilbyder forskellige pakker afhængigt af, hvad du har behov for. Hosted Exchange henvender sig særdeles til privatpersoner, iværksættere og mindre virksomheder. Hvilken pakke passer bedst til dig? Tjek her.

Den totale løsning

Sidst men ikke mindst har vi den totale løsning. Office 365 er løsningen til små og mellemstore virksomheder, som ønsker det ultimative kontor i skyen. Du har ubegrænset og konstant online adgang til din e-mail, kalender og kontakter. Med i pakken medfølger alle de kendte Office-programmer som Word, Excel, Power Point m.fl. Office 365 giver dig en unik mulighed for at arbejde uanset, hvor du befinder dig. Start et dokument på din computer på din arbejdsplads. Arbejd videre på din tablet i toget og færdiggør det på din smartphone derhjemme på sofaen. Office 365 er opdateret på tværs af dine enheder og holder sig altid opdateret med de nyeste funktioner. Du har også mulighed for video-møder, chat og skærmdeling. Det er rent ud sagt skabt til det moderne arbejdsliv. Løsningen henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder samt iværksættere. Få Office 365 business

Desuden afholder vi gratis seminar om Office 365 her hos DanDomain, hvor der vil være oplæg om værdien, tidsbesparelsen og effektiviteten af Office 365.

Jeg håber, at ovenstående har været vejledende nok til, at du kan befærde dig i junglen. Menukortet er gjort meget mindre, så det er nemmere for dig at vælge det rigtige. Har du imod forventning ikke fået besvaret dine spørgsmål om, hvilken type mail du skal vælge, kontakt da vores support på telefon: 87 77 90 45.

 

 

 

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

2 meninger om “Hvilken type e-mail skal du vælge? Få svaret her…

 • 8. oktober 2015 kl. 10:30
  Permalink

  Jeg vil rigtig gerne kunne sætte min mail op på min mobil, men mangler nogle server adgange og har ikke kunnet finde dem på Jeres sider.
  Det drejer sig om indgående og udgående servere og de dertil hørende port numre, kort sagt: alle oplysninger for at få sat min mail op på min telefon.

  Hilsen

  Henrik Dalling

  Besvar
  • 8. oktober 2015 kl. 13:08
   Permalink

   Hej Henrik

   Du skal sætte din mail op med følgende:

   Brugernavn – maildadresse@dit-domænenavn.dk
   Kode – (selvvalgt kode)
   Ind/udgående server mail.dit-domænenavn.dk

   Indg. port – 110
   Udg. Port – 366

   udskift dit-domænenavn.dk ovenfor, med gaardmosteriet.dk hvis det er det du er ved at sætte op.

   Nu ved jeg ikke hvilken telefon du har, men du kan evt. følge vejledningen her – http://help.dandomain.dk/email/dk/Documents/iPhone2_Opstning.htm

   Ellers er du velkommen til at ringe til os på tlf – 87779045

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.