Nøglen til fremtidens succes findes i vores DNA

DanDomain A/S stiller skarpt på sit DNA for at finde nøglen til yderligere succes. Virksomheden justerer derfor sin strategi for at gendyrke sine kerneværdier. Med strategiskiftet sker der samtidig udskiftning i direktørstolen.

DanDomain A/S, med hovedsæde i Randers, er en af Danmarks mest succesfulde virksomheder indenfor domæneregistrering, hosting, e-handel, hvor du kan få en billig webshop – og it-outsourcing. Virksomheden har, i de 14 år den har eksisteret, haft succes og oplevet stor vækst. Dog er DanDomain A/S bevidst om, at denne succes ikke blot forsætter af sig selv, men at konstant forandringsvillighed og tilpasningsevne er nødvendig for fortsat, at skabe vækst.

“Med 55 medarbejdere er det vigtigt at sikre en klar og tydelig kultur, så vi i alle henseender agerer på samme måde i forhold til kunderne og vores omgivelser. Det er vigtigt, at den enkelte medarbejder har en klar oplevelse og følelse af hvilke værdier vi står for. Hvad vores DNA og eksistensberettigelse er. Vi har derfor foretaget nødvendige justeringer i vores fremtidige strategi, der betyder, at vi vil fokusere endnu mere på vores kerneværdier. Det handler om, at vi på nogle områder skal genfinde os selv, og fokusere endnu mere på det, som vi har bygget vores succes op omkring, men også at vi skal tilpasse vores organisation og strategi til vores værdier, frem for det modsatte, som ofte sker når virksomheder vokser. Med andre ord skal DanDomains DNA være det bærende element i vores fremtidige strategi”, forklarer partner og ny adm. direktør Ronnie Bach Nielsen.

Der er ingen tvivl om, at der er bred opbakning  til planen hos såvel medarbejdere, bestyrelse og ejerkreds.

“Som entreprenører og stiftere af DanDomain er virksomhedens DNA i høj grad lig med nogle helt fundamentale værdier og overbevisninger, som vi står for.  Det er derfor naturligt, at vi selv trækker i arbejdstøjet, for at sikre, at vi eksekverer strategien i den rigtige retning. Dette er baggrunden for, at netop en af de oprindelige stiftere overtager stillingen som adm. direktør”, udtaler partner Ken Boye.

Med det genfundne fokus på DanDomains DNA, er virksomheden klar til at fortsætte sin klare mission om at sikre sine kunder solide og brugervenlige hosting-ydelser, kombineret med markedets bedste service. Alle funderet i virksomhedens kerneværdier.

DanDomain A/S vil, som følge af den nye strategiretning, inden længe udvide den strategiske ledelse af virksomheden med yderligere kompetencer, der styrker dette.

For yderligere information, kontakt adm. direktør Ronnie Bach Nielsen på ronnie@dandomain.dk / tlf.: 8911 3402.

2 meninger om “Nøglen til fremtidens succes findes i vores DNA

 • 20. februar 2013 kl. 15:59
  Permalink

  Vedr. vores hosted exhange løsning

  Vil det sige, at I nu tilbyder hjælp til at vi blive flyttet fra Server 2007 til Server 2010 med mere plads tilgængelig til samme pris?

  Besvar
  • 21. februar 2013 kl. 10:34
   Permalink

   Hej Ove.
   Ja, vi vil gerne hjælpe med at flytte til Hosted Exchange 2010, og det er helt rigtigt, at du får mere plads for samme pris. Du er meget velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på tlf.: 8777 9045.

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.