Ny hjemmeside? Vi dækker ethvert behov

Står du og din virksomhed og mangler en ny, professionel hjemmeside? Og hvis i gør… Hvad skal I så vælge?

Det er en jungle derude. Udbyderne står i kø med hurtige og nemme hjemmesider og tekniske termer, der lyder smart. Skal vi ikke droppe alle forkortelserne og det utilgængelige og knap så gennemsigtige sprog og servere det let, forståeligt og appetitligt på et fad?

Undertegnede spidsede derfor blyanten og tog blokken under armen. Jeg lavet et par interviewaftaler med vores kyndige fagfolk, som til dagligt sidder med programmerne og ved, hvad der rører sig. Jeg bad dem om at skære det ud i pap. Og det gjorde de. Her er resultatet.

Edy, mere enkelt bliver det ikke

Edy er et fantastisk hjemmesideprogram til startbrugeren. Det er nemt at håndtere, og det er utroligt let at gå til. Rammerne er ikke så store, så du har alle muligheder samlet på et lille sted. Det vil sige, at du som nybegynder, men også som erfaren bruger alt efter, hvor du har lyst til at bruge din tid, har mulighed for at få stablet en hjemmeside på benene, som kan blive rigtig god via de her værktøjer. Desuden supporterer vi, hvis der skulle være nogle spørgsmål. Edy er smart for brugeren, der ikke har den store viden omkring det at lave hjemmesider. Samtidig rigtigt mange iværksættere, som vil have svært ved at gå ud at bruge flere tusinde kroner på at få designet noget. Edy er et noget nyere program, hvor funktionaliteterne er skarpere. Så du får en 2015-opdateret udgave af gør-det-selv hjemmesider med Edy. Det er et rigtigt godt setup for iværksættere og mindre virksomheder. Prøv det gratis i 30 dage!

Læs mere om Edy

DanDomain extra, toppen af færdige hjemmesideløsninger

DanDomain extra er det ypperste af færdige hjemmesideløsninger. Her kan du som kunde få støbt en helhedsløsning, som sikrer dig hele vejen rundt rent hjemmesidemæssigt. Du får stabil drift og har mails inkluderet. I stedet for at have det hele flere forskellige steder, så kan du samle det hele under ét tag. Du kan have tilkoblet alle de domæner, du vil, men i pakken har vi købt tre .dk-domæner til dig. DanDomain extra er lavet i et open source system, som giver dig nogle flere håndteringsmuligheder i forhold til sitet. Der kan rykkes rundt på det, som man vil, og der er flere muligheder ved open source, da der bliver bliver lavet flere tilbud end ved et lukket CMS. Med DanDomain extra binder du dig kun for et år. Det gør vi, fordi vi ønsker, at du som kunde skal blive glad for os på den korte bane, men også den lange. Vi ikke har lyst til at binde dig for længe, fordi du skal være glad for produktet. Du får noget helt unikt, og det bliver rigtigt lækkert og godt designet hele vejen igennem.

Det er til virksomheden, der ikke synes, de har tiden og overskuddet til at bruge ressourcer på at bygge en hjemmeside selv. Endvidere er til dem, der synes, at de gerne vil outsource den del af opgaven, ligesom man gør med eksempelvis rengøring. Det er klart til dem, der gerne vil bruge deres tid der, hvor pengene ligger for dem.

Læs mere om DanDomain extra

Open Source Publishing, for teknikeren, der kan og vil selv

Hos DanDomain tilbyder vi en række open source hjemmesideløsninger. WordPress, Joomla, Drupal samt en række partner, der har udviklet deres eget.

Det er de færreste i dag, der selv går ind og koder hjemmesider i html. Nævnte tilføjelses- og åben-programmer er nogle af de mest valgte herhjemme i Danmark. Vi supporterer hostingen igennem webhotellet. Det vil sige styringen af webhotellet, også når der kommer opdateringer og nye tiltag.

Man skal vælge et open source system, fordi det er forholdsvist billigt og simpelt. Det gode ved det er, at man reelt set kan få det mindste, men man kan også få det bedste. Du har mulighed for at lavet noget af det flotteste, man kan lave lave rent hjemmesidemæssigt samt have en masse plugins dertil, hvis man vil bruge tiden på det.

Det er for alle typer. Alt fra iværksætteren til den store virksomhed. Netop fordi der er så stor udvikling på det. Mange ville vælge det, fordi det er let tilgængeligt med hensyn til redigering. Har du lavet noget i et open source system, kan du altid få hjælp, da de fleste kan WordPress. Samtidig er open source systemer for den mere teknisk anlagte bruger. Du skal helst vide en lille smule om, hvad du laver. Ellers kan du tilkøbe dig nogle skabeloner, også kaldt skins, som er udviklet i forvejen. De sætter en ramme for, hvordan dit design ser ud, og så er det et spørgsmål om at lære at arbejde i det. Det er ligesom at cykle. Al begyndelse er svær, men det kommer.

Læs mere om Open Source Publishing

Er du stadig i tvivl om, hvad du skal vælge? Bliv ringet op af en konsulent.

Køb billige webhoteller her

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.