Øget sikkerhed med SecurePay – helt gratis

For alle kunder, der tager imod internationale betalingskort, har vi implementeret et nyt sikkerhedstiltag. Denne sikkerhed resulterer i at betalinger over et vist beløb, som er foretaget med internationale kort, så som VISA og Mastercard, skal godkendes af kunden via en éngangskode sendt på SMS. Sikkerhedstiltaget er lavet som følge af et nyt EU-direktiv og skal mindske svindel ved internethandel, hvorfor det er ikke muligt at fravælge løsningen.

SecurePay-løsningen benytter sig af en såkaldt fraud-algoritme til at detektere potentielle svindlere samt 3D Secure (en app i shoppen), der indfører et ekstra sikkerhedstrin i betalingsforløbet med en éngangskode. De fleste kender 3D Secure som Verified by Visa eller MasterCard SecureCode.

3D Secure koster som udgangspunkt 99,00 dkk pr. md. hos DanDomain – men fremover får du det ganske gratis.

SecurePay er aktiv fra d. 4. juli

Sådan virker SecurePay

På alle ordrer, der bliver betalt med internationale kort, kigger vi på ordrebeløbet i danske kroner og afvikler betalingsforløbet på forskellig vis.

Beløb til og med 200 kr.

Ved beløb til og med 200 DKK vil betalingen gå igennem på helt normal vis.

Beløb imellem 200- og 2000 kr.

Ved beløb mellem 200 og 2000 kr. benyttes fraud-algoritmen. Hvis algoritmen skønner, at kunden kan være en potentiel svindler – bl.a. baseret på kortets udstedelsesland, hvilket land ordren kommer fra, og hvor mange forsøg på betalinger, der er lavet med det samme betalingskort, da vil betalingen tvinges igennem 3D Secure. Her vil kunden blive tilsendt en éngangskode via SMS, hvorefter kunden skal indtaste koden i browseren og kan herefter gennemføre købet.

Beløb over 2000 kr.

Alle beløb over 2000 kr. tvinges igennem 3D Secure.

Vælg selv beløbsgrænser

Hos DanDomain vil vi gerne give dig frihed til vælge. Derfor giver vi dig mulighed for at sætte de beløbsgrænser, du mener matcher din forretning. Ønsker du fx, at alle betalinger skal gå igennem 3D Secure, kan du vælge 0 kr. i minimumsbeløbsgrænse. Du kan også vælge, at det kun er ordrer over 50.000 kr., der skal igennem 3D Secure. Valget er helt og aldeles dit.

Pay FAQ

Hvad er 3D Secure?

3D Secure er en sikkerhedsstandard, som er udviklet af VISA og Mastercard. Da kunder skal autentificere sig selv ved indtastning af en tilsendt éngangskode i betalingsforløbet, vil bevisbyrden for svindel skifte fra webshoppen til kortudsteder fx Mastercard (liability shift), hvorfor webshoppen ikke kan hæfte for samme (chargeback).

Jeg har allerede 3D Secure – skal jeg gøre noget?

Du skal ikke foretage dig noget. Løsningen virker uden aktivering. Herudover bliver du krediteret for dit abonnement – fra release af SecurePay og frem til udløb.

Jeg benytter internationale kort, men ikke 3D Secure – hvad skal jeg gøre?

VIGTIGT: Da SecurePay benytter 3D Secure, skal du i din Pay administration under Indstillinger (pay.dandomain.dk) huske at tilføje dit internationale forretnings-ID i feltet med samme navn, som du har fået i din indløsningsaftale. Hvis du ikke bruger Teller som indløser, men f.eks. Bambora (tidligere Euroline), er det meget vigtigt, at du også tilføjer dine AcquirerBin oplysninger i felterne for hhv. Mastercard og Visa. Er dette ikke gjort, vil dine kunders betalinger ikke kunne gennemføres. Hvis du ikke har dine AcquirerBin oplysninger, kan du altid kontakte din indløser.

Hvad koster det at benytte SecurePay?

Det er ganske gratis. Ligeledes bliver 3D Secure gratis. Transaktionsgebyrer mv. forbliver de samme.

Hvordan indstiller jeg beløbsgrænser?

I din Pay administration under Indstillinger (pay.dandomain.dk) vil du se to nye SecurePay felter. I disse vil du kunne sætte et minimumbeløb og et maksimumbeløb. Alle ordrebeløb i DKK, til og med minimumsbeløbet, vil gå uden om 3D Secure og altså gennemføres på normal vis. Hvis du fx sætter minimumbeløbet til 5.000 kr., vil alle beløb til og med 5.000 kr. gå uden om 3D Secure. Ordrebeløb over maksimumbeløbet vil altid gå igennem 3D Secure. Alle ordrer, der ligger imellem min. og maks. beløbene, vil blive vurderet med fraud-algoritmen.

Hvordan er betalingsforløbet med 3D Secure?

Kunder, der ikke har gennemført en 3D Secure betaling før, er nødt til at finde deres NemID frem for at blive godkendt. Efter godkendelse med NemID er kunden oprettet og vil fremover blive tilsendt éngangskoder på SMS.

Hvordan med Dankort og SecurePay?

På sigt vil der komme en lignende løsning til Dankort kaldt Secured by Nets.

Virker SecurePay med MobilePay Online?

Da MobilePay Online allerede bruger kunde-autentificering som sikkerhed, ændres der ikke i måden, hvorpå MobilePay Online virker.

Har du spørgsmål til ovenstående, kan du henvende dig på support@dandomain.dk eller på tlf. 87 77 90 45.

Leger du med tanken om din egen webshop? Lav din egen webshop her 

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

4 meninger om “Øget sikkerhed med SecurePay – helt gratis

 • 18. august 2016 kl. 16:08
  Permalink

  Galleriet er netop begyndt at få udenlandske betalinger afregnet via Avalon. Hordan skal vi agere m.h.t. securepay? er det vores nummer hos dette firma vi skal bruge?

  Besvar
  • 19. august 2016 kl. 10:03
   Permalink

   Hej Ole
   Det er lidt komplekst at svare på her, og vores shopsupport har nogle spørgsmål ang. Avalon. Vil du ikke give dem et kald på tlf.: 8777 9045, tast 2 for support, evt. spørg efter Danni. Så får vi det opklaret hurtigst muligt.
   Ha’ en god dag!
   Mvh Maria

   Besvar
 • 9. august 2017 kl. 09:50
  Permalink

  Hvornår kan vi forvente at Dandomain er klar med 3D secure, på dankort og visa/dankort, jeg mener dette burde have top prioritet.

  Nå vi køber computere og it udstyr online findes løsningen jo allerede hvor man skal bekræfte købet med NemID og SMS kode. Vi har været udsat for gentagende svindel og håber på en løsning inden julehandlen..

  Mvh Torben

  Besvar
  • 10. august 2017 kl. 10:06
   Permalink

   Hej Torben

   Dankort Secured by Nets (Dankort-udgaven af 3D Secure) har topprioritet hos os, og vi forventer at kunne melde noget ud inden månedens udløb.

   Uanset hvad har vi en løsning klar inden julehandlen.

   Hav en god dag.

   Mvh.
   Jesper

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.