Tillykke og god ferie til Charlotte

Fredag eftermiddag. En uges ferie forude. Du er et godt sted, og får så en opringning om, at du har vundet en iPhone 6. 64 GB i guld. Det var den oplevelse, vi i dag havde fornøjelsen af at give Charlotte fra Gentofte.

Hun er dette kvartals vinder af lodtrækningen blandt de mange, der har deltaget i vores kundetilfredshedsundersøgelse. Når hun valgte at bruge lidt tid på at udfylde spørgeskemaet, skyldes det ikke mindst et opkald, hun fik i forbindelse med registreringen af et domæne.

“En af jeres medarbejdere spurgte ind til, om jeg havde brug for hjælp til at komme i gang med min hjemmeside.  Det er ikke aktuelt endnu, men det slog mig, at henvendelsen var venlig og på ingen måder anmassende, så når tiden kommer, vil jeg starte med at henvende mig til jer. Det var nok den oplevelse, der motiverede mig til at deltage.”

Det kom der en ny iPhone ud af, og måske en lidt bedre ferie. Tillykke til Charlotte, og tak for deltagelsen til hende og alle andre, der hjalp os til at blive bedre.

Bliv en del af DanDomains fremtid
Vi foretager kundetilfredshedsundersøgelser fast hvert kvartal, og resultaterne er en central del af strategi- og udviklingsarbejdet. Når du giver din mening til kende i fremtidige tilfredshedsundersøgelser, bliver du derfor en aktiv del af DanDomains fremtid, og deltager samtidig i lodtrækningen om flotte præmier.

Drømmer du om egen webshop? Køb billig webshop 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.