Vi opgraderer webshoppen med nye smarte features

Vores fantastiske webshop-afdeling har endnu engang ligget vandret. De har brygget på en ny og forbedret udgave af webshoppen, og den er vi nu klar til at gå live med.

Vi påbegyndte udrulningen i nat (mandag), hvor vi opgraderede webshoppen til seneste 8.4 version (8.4.2)

Der vil fortsat ske en udrulning over de næste par uger, før alle shops er opgraderet.

Læs mere om de nye features og rettelser nedenfor.

Lav din egen webshop – lige nu sparer du kr. 1.387,- på en DanDomain Webshop

Øg din konverteringsrate med automatisk udfyldning af informationer

Hele idéen og formålet med at have en shop er jo naturligvis at sælge nogle produkter eller ydelser. Der er rigtig mange måder at gøre det på, men først og fremmest handler det om at gøre så nemt og bekvemt som muligt at handle i din shop. Er det for svært at navigere rundt, er det besværligt at betale, og er der alt for mange skridt i købsprocessen, så risikerer du at miste dine potentielle til konkurrenten, som har gjort det let. Derfor har vi gjort endnu et tiltag, som kan lette købsprocessen.

For at gøre det endnu nemmere for dine kunder at gennemføre et køb i din butik og dermed øge sandsynligheden for at hæve din konverteringsrate, har vi gjort det muligt for kunder, der bruger en kompatibel browser – som f.eks. Google Chrome – at bruge auto-udfyld funktionen. Såfremt de har udfyldt deres oplysninger, vil browseren nu foreslå og automatisk indsætte deres kundeinformation, så de hurtigt er videre i købsforløbet. Det samme har vi gjort for deres kortoplysninger. Det er rigtigt smart, tidsbesparende, og det vil med sikkerhed hjælpe dine kunder hurtigere videre til at lægge en ordre i din butik.

Chat med vores support

Har du spørgsmål til din shop, men alt for travlt med at håndtere ordrer eller andet, så kan du nu chatte med vores support direkte fra din webshopadministration. I din oversigt (dashboard) vil du se en ny kasse, der fortæller, om vi er klar til at tage imod dine spørgsmål på chatten.

– Klik på kassen, skriv dit spørgsmål og start chatten. Vi er online alle hverdage fra kl. 08.00 til 16.00.

variantgroups
Sådan ser den nye visning af lister og tabeller ud samt chatten, som fremgår nede i højre hjørne.

Nye visninger på udvalgte sider i administrationen

Som en del af det løbende arbejde med at forbedre shoppen har vi ændret en række sider i administrationen. Det har givet mulighed for at opdatere visning af lister og tabeller, mulighed for at ændre periodevælgeren på f.eks. periodestyring, vise hvilke felter, der er redigeret, en bedre fejlbesked samt meget andet.

Yderligere har vi foretaget nogle smårettelser, som du kan læse mere om i din shopadministration.

Nye forbedringer til dashboard på vej

Vi arbejder fortløbende med at forbedre og optimere webshoppen, så det giver værdi for dig som shopejer. På bagkant af opdateringer indsamler vi derfor den feedback, vi løbende modtager – for herefter at evaluere på dem.

Allerede ved næste opdatering (altså ikke denne) vil vi opdatere dashboardet. Vi har lyttet til feedbacken, og vi har været i dialog med mange af jer. De inputs, vi har fået fra jer, har givet anledning til en række justeringer, som giver jer et endnu bedre forretningsoverblik. I vil bl.a. kunne se dagens omsætning og hvor mange, der er online lige nu med ”who is on”-modulet.

Vi skynder os alt, hvad vi kan for at få det gjort klar, og vi glæder os til at give jer det nye, modificerede dashboard.

Vi håber indtil da, at I vil tage rigtig godt imod den nye opgradering i denne ombæring.

Har du spørgsmål til den nye opgradering, er vi altid behjælpelige på tlf. 87 77 90 45 eller e-mail: support@dandomain.dk

Lav din egen webshop – prøv en demoshop gratis i 30 dage

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.