Vinderen af en spritny iPhone 6S er fundet

Det kan betale sig at være standhaftig, vedholden og særdeles tålmodig. Det er denne gangs vinder af en spritny iPhone 6S, 64 GB i guld, som udloddes i forbindelse med vores kundetilfredshedundersøgelse et glimrende eksempel på.

Lars Bjørnlund, som er indehaver af hundefoderbutikken.dk, har været kunde hos DanDomain næsten siden begyndelsen for 15-16 år siden. Og siden vi begyndte at lave kundetilfredshedsundersøgelser, har han været flittig til at hjælpe os ved at besvare dem. Dog er det aldrig lykkedes ham at vinde – før nu.

“Hold da op! Det var da fantastisk! Den falder på et tørt sted, for jeg ikke noget som helst af den slags. Det er da bare super super. Jeg har aldrig nogensinde prøvet at vinde i noget som helst. Er du tosset, hvor er det godt,” bryder han ud i latter, da vi giver ham den gode nyhed og spørger, hvem der skal have den.

“Telefonen den går sgu til mig,” griner han højlydt – “det er mig, der har trukket læsset i alle årene og deltaget i alle undersøgelserne.”

Benytter sig flittigt af vores seminarer

Lars Bjørnlund har masser af roser at give igen, da hans tilfredshed er én af grundene til, at han kontinuerligt besvarer vores kundetilfredshedsundersøgelser, så vi kan blive endnu bedre.

“Jeg er fuldstændig tilfreds, det kan jeg love dig for. Jeg anbefaler jer hver eneste dag til dem, jeg snakker med, for jeg er virkelig tilfreds. Jeg kunne aldrig finde på at skifte. Jeg har fået mange tilbud fra andre, som kommer og siger, at de kan gøre det bedre og billigere – men det kan de bare aldrig i mine øjne,” siger han meget bestemt.

Lars Bjørnlund sider ofte på tilskuerpladserne, når vi afholder gratis seminarer i alt fra opstart af webshop til søgemaskineoptimering og Office-kurser. Her kommer han for at få ting med, som han kan overføre til sin virksomhed. I løbet af de 15-16 år som kunde har han ejet en hel del webshops og domæner – en del af dem blevet bygget op og solgt efterfølgende. Lige nu har Hunderfoderbutikken.dk hans fulde fokus.

“Jeg er tit med til jeres seminarer, så jeg kan videregive noget viden til dem, jeg arbejder med. Så det er rigtig godt, og det fortsætter vi med, da der hele tiden kommer nye ting. Især om SEO, slutter han af.

Der skal lyde et stort tillykke her fra os i DanDomain til Lars Bjørnlund og en rigtig stor tak til alle jer, der har besvaret undersøgelsen.

Mangler du et webhotel? Køb webhotel

Dennis Wormark Larsen

Content Manager at DanDomain
34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.
Dennis Wormark Larsen

Latest posts by Dennis Wormark Larsen (see all)

Dennis Wormark Larsen

34 år, bor i Aarhus - ansat i DanDomain A/S siden primo 2015 - uddannet journalist på TV2 - 6+ års erfaring med content marketing hos bl.a. Jubii A/S - virksomhedskonsulent - har egen start-up - blogger i DanDomain-regi og har en PR på 1:17:35 på halvmarathon.

2 meninger om “Vinderen af en spritny iPhone 6S er fundet

  • 25. januar 2016 kl. 08:40
   Permalink

   Hej Casper.

   Måske er det dig næste gang 🙂
   God dag.

   Mvh.Nadia

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.