WordPress 3.8 gør det endnu lettere at starte din egen blog eller hjemmeside

Hello, World! En ny major release af WordPress har set dagens lys, og den er spækket med gode nyheder for dig, der vil i gang med egen blog eller hjemmeside.

Flere har endda kaldt WordPress 3.8, eller ”Parker” opkaldt efter jazz-ikonet Charlie Parker, en lille revolution af verdens mest populære content management system.

Fælles for de vigtigste nye features er det, at de gør det lettere og federe at være dig. Administrationen bag din nye blog eller hjemmeside har således fået det hidtil største redesign at både udseende og brugervenlighed.

Lav indholdet direkte på smartphone

Blog_Wordpress3,8_mobil
WordPress 3,8 gør det lettere at opdatere indhold fra smartphone og tablet

Går du med tanker om at starte en blog, vil det sikkert glæde dig, at WordPress 3.8 er responsivt. Det betyder, at du let kan skrive, redigere og kommentere dine indlæg fra både smartphone og tablet.

WordPress i ”Parker” udgaven indretter sig ikke bare bedre efter din skærmstørrelse, den loader også hurtigere. Når du får idéer til nye blogindlæg, kan du altså hurtigt logge ind fra din smartphone og enten udgive direkte eller skrive en kladde til senere redigering.

Skal du have succes med din blog, er det vigtigt, at du aktivt følger kommentarfelterne på dine indlæg. Med WordPress 3.8 bliver det langt lettere at give dine læsere feedback, uanset hvor du befinder dig.

WordPress 3.8 er meget mere end et blogværktøj

Blog_Wordpress3,8_theme
Det nye standardtema Twenty Fourteen i WordPress 3,8

Mange er stadig af den opfattelse, at WordPress kun er et blogværktøj, selv om det for længst er blevet et kraftfuldt CMS til selv store hjemmesider. WordPress 3.8 kan meget vel ændre på den opfattelse.

Det nye standardtema Twenty Fourteen, der følger med WordPress 3.8, giver masser af muligheder for dig, der vil opbygge en hjemmeside, men ikke har erfaring med hverken kodning eller design.

Du får forskellige skabeloner til at opbygge dine sider i, og hver skabelon giver flere muligheder for at fremhæve indhold i form af billeder og tekst. Twenty Fourteen er desuden fuldt responsivt og vil fremstå flot på alle skærmstørrelser.

Masser af grafiske forbedringer

Blog_Wordpress3,8_farver
Lad WordPress 3,8 følge med, når du er i f.eks. lilla eller blåt humør.

WordPress 3.8 kommer i det hele taget med mange små og store forbedringer, når det kommer til det grafiske udtryk. Når du starter din nye blog eller hjemmeside med WordPress 3.8 vil du bl.a. kunne opleve følgende nyheder.

 • Helt ny administration med et mere brugervenligt og moderne udseende design.
 • Brugerstyret farve på administrationen.
 • Forbedret visning af de temaer og widgets du har til rådighed til at opbygge din blog eller hjemmeside.

 

Start din egen blog eller hjemmeside med WordPress 3.8

 

2 meninger om “WordPress 3.8 gør det endnu lettere at starte din egen blog eller hjemmeside

  • 2. maj 2014 kl. 11:51
   Permalink

   Det er også de tilbagemeldinger, vi får. Fedt at det stadig er muligt med så store forbedringer på et i forvejen super godt produkt.

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.